ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

3 συχνά λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο καθημερινό μακιγιάζ 


Ελένη Τσούτση

18 Φεβρουαρίου 2020

3 συχνά λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο καθημερινό μακιγιάζ 

Το μακιγιάζ είναι ρουτίνα για τις περισσότερες γυναίκες αφού ειναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους. Από το πρωί μέχρι το βράδυ και για όλες τις περιστάσεις, οι γυναίκες αγαπούν να αναδεικνύουν τα δυνατά τους σημεία με το μακιγιάζ. Όμως η εφαρμογή του είναι πάντα σωστή;

jenny.gr

Τα παρακάτω είναι τα πιο συχνά λάθη που κάνουν οι περισσότερες και το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που επιθυμούν.

Ποια είναι αυτά;

#1. Έντονα μάτια - Έντονα χείλη

Ένα συχνό λάθος που κάνουν οι περισσότερες είναι ότι μακιγιάρουν έντονα τα μάτια τους και τα χείλη τους. Αυτό κάνει το makeup φορτωμένο και το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο κολακευτικό. Προτιμήστε να τονίσετε ένα από τα δυο σημεία, ειδικά όταν πρόκειται για το πρωινό μακιγιάζ.

#2. Έντονη μάσκαρα

Σπανίως χρειάζεται να βάζετε πολλές στρώσεις μάσκαρας στις βλεφαρίδες σας. Τοποθετείστε λιγότερη ποσότητα για να αποκτήσετε σαγηνευτικό βλέμμα. Η έντονη μάσκαρα κάνει τις βλεφαρίδες να κολλάνε μεταξύ τους δίνοντας ένα οχι κολακευτικό αποτέλεσμα.

#3. Πολύ ανοιχτή βάση foundation

Η βάση είναι απαραίτητη για το καθημερινό makeup. Για αυτό τον λόγο χρησιμοποιήστε τόνους που ταιριάζουν στον τύπο του δέρματος σας. Αποφύγετε τους πολύ πιο ανοιχτούς τόνους από την απόχρωση της επιδερμίδας. Το δέρμα σας δεν θα φαίνεται υγιές και ζωντανό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.