ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η makeup artist της Emilia Clarke μάς αποκαλύπτει το μυστικό της για το τέλειο μακιγιάζ ματιών


Ελένη Τσούτση

22 Φεβρουαρίου 2020

Η makeup artist της Emilia Clarke μάς αποκαλύπτει το μυστικό της για το τέλειο μακιγιάζ ματιών

Η όμορφη ηθοποιός, Emilia Clarke, μας έχει συνηθίσει να την βλέπουμε τόσο στο red carpet όσο και εκτός με υπέροχα beauty looks. Φυσικά πίσω από το λαμπερό μακιγιάζ, κρύβεται μία star και ο makeup artist της, ο οποίος φροντίζει με τα μοναδικά tips που γνωρίζει, να τελειοποιεί ακόμη και το πιο απλό μακιγιάζ.

Στην περίπτωση της Emilia, κρύβεται η Monika Blunder, η οποία επιμελείται και το μακιγιάζ πολλών άλλων διασήμων, όπως οι Jessica Alba, Amanda Seyfried, και η Megan Fox.

Όπως αποκαλύπτει λοιπόν, η αγαπημένη της makeup artist όταν δεν έχουν αρκετό χρόνο στη διάθεσή τους, επιλέγει να τοποθετεί μάσκες ματιών στο κάτω μέρος των ματιών της Emilia όση ώρα αφιερώνει για το μακιγιάζ στα μάτια της.

Το αποτέλεσμα είναι ακόμη πιο φωτεινό και έτσι το μακιγιάζ ματιών και οι σκιές που επιλέγει, αναδεικνύονται ακόμη περισσότερο. Είναι ένα εύκολο trick που σίγουρα αν το δοκιμάσετε την επόμενη φορά, θα δείτε το βλέμμα σας να λάμπει, όπως φυσικά και της Emilia Clarke.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.