ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ο οίκος Prada συνδύασε τις μεταλλιζέ σκιές με τις πιο εντυπωσιακές στέκιες


Ελένη Τσούτση

24 Φεβρουαρίου 2020

Ο οίκος Prada συνδύασε τις μεταλλιζέ σκιές με τις πιο εντυπωσιακές στέκιες

Βρισκόμαστε στην τρίτη εβδομάδα μόδας του Fashion Month που λαμβάνει χώρα στο Μιλάνο. Η ιταλική πρωτεύουσα παραμένει μια από τις top πόλεις που η μόδα είναι συνυφασμένη με το όνομά της αφού οίκοι όπως Gucci και Bottega Veneta συνυπάρχουν αλλά με τον οίκο Prada να κατέχει πάντα κυρίαρχη θέση.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι η καρδιά της μόδας θα χτυπάει πολύ δυνατά για πολλά χρόνια ακόμη από το Μιλάνο αφού η κομψότητα συνυπάρχει μοναδικά με την πολυτέλεια και την ομορφιά.

jenny.gr

Ο οίκος Prada παρουσίασε και φέτος ένα show που δύσκολα θα το ξεχάσουμε αφού η απολυτότητά και οι αυστηρές γραμμές τόσο στις δημιουργίες όσο και στο χώρο πρωταγωνιστούσαν. Φυσικά οι αυστηρές γραμμές ήταν μια γενικότερη φιλοσοφία που τηρήθηκε και στα beauty looks που παρουσιάστηκαν.

jenny.gr

Επιβλητικές στέκες με το λογότυπο Prada διακοσμούσαν τα μαλλιά των μοντέλων και το μακιγιάζ ήταν απόλυτα φυσικό με έντονα μάτια. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και η makeup artist, Pat McGrath κράτησε τη βάση απλή με σκοπό να κάνει focus στα μάτια. Μετάλλαζέ σκιές σε ευθείες γραμμές έκαναν τα μάτια να δείχνουν ακόμη πιο μεγάλα και εντυπωσιακά.

jenny.gr

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.