ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το μυστικό της Natalie Portman για το τέλειο eye makeup look


Ελένη Τσούτση

27 Φεβρουαρίου 2020

Το μυστικό της Natalie Portman για το τέλειο eye makeup look

Η Natalie Portman αναμφίβολα αντιπροσωπεύει τέλεια το πρότυπο της κλασικής παριζιάνικης ομορφιάς και πάντα φροντίζει να μας εκπλήσσει με τις εμφανίσεις της. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εκτός από ταλαντούχα διαθέτει και υψηλή αισθητική που φαίνεται σε κάθε της λαμπερή παρουσία στο κόκκινο χαλί.

Missing content item.

Η απλότητα και η φυσικότητα είναι τα δυο στοιχεία που την εκποσωπούν και το αποδεικνύει και μέσα από τα makeup looks που επιλέγει.

Τα χαρακτηριστικά της είναι έντονα και γλυκά συνάμα ενώ έχει υπέροχο χρώμα στα μάτια. Η ηθοποιός προτιμά να τονίζει τα μάτια με ζεστές αποχρώσεις, συνήθως του καφέ και του μωβ, να βάζει μολύβι στο εσωτερικό των ματιών για ένταση και βάθος και να βάφει τα χείλη σε neutral αποχρώσεις για το απόλυτο φυσικό αποτέλεσμα.

Και όπως έχει δηλώσει: "Έχω μαύρους κύκλους και τα μάτια μου όταν ξυπνάω φαίνονται κλειστά" αλλά φαρμόζει πρώτα ένα concealer κάτω από την περιοχή των ματιών για να κρύψει τους μαύρους κύκλους και μετά με μία μάσκαρα "ανοίγει" περισσότερο το βλέμμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.