ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

H Emily Blunt μόλις φόρεσε τη σκιά που αναδεικνύει κάθε απόχρωση ματιών


Ελένη Τσούτση

10 Μαρτίου 2020

H Emily Blunt μόλις φόρεσε τη σκιά που αναδεικνύει κάθε απόχρωση ματιών

H Emily Blunt μόλις υιοθέτησε το beauty look της άνοιξης και δεν θα μπορούσαμε να μην πάρουμε λίγη έμπνευση για τα makeup looks που θα δημιουργήσουμε αυτή τη σεζόν.

Η όμορφη Emily "γιόρτασε" το φως της ημέρας χθες το βράδυ στην πρεμιέρα της Νέας Υόρκης του A Quiet Place Part II, κάνοντας μια μοναδική εμφάνιση αλλά σε αυτό που εστιάσαμε ήταν στο μακιγιάζ ματιών της που σίγουρα αποτελεί ένα καλό παράδειγμα πως μια πορτοκαλί απόχρωση μπορεί να κάνει το πρόσωπο ακόμη πιο φωτεινό και λαμπερό.

Η makeup artist, Jenn Streicher, δημιούργησε ένα μονοχρωματικό και φυσικό μακιγιάζ που θα μπορούσαμε με βεβαιότητα να πούμε ότι θα ταίριαζε σε κάθε ξανθιά.

Έκανε την επιδερμίδα να μοιάζει φρέσκια και δροσερή και τα χαρακτηριστικά ακόμη πιο λεπτά και κομψά. Χάρισε στην Blunt τον αέρα της άνοιξης που χρειαζόταν και σε εμάς τη χαρά να εμπνευστούμε για το επόμενο μακιγιάζ μας.

Mac Suspiciously Sweet Orange 

jenny.gr

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.