ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το μυστικό της Lucy Boynton για τέλεια κόκκινα ματ χείλη


Ελένη Τσούτση

12 Μαρτίου 2020

Το μυστικό της Lucy Boynton για τέλεια κόκκινα ματ χείλη

Η Lucy Boynton έχει γίνει μία από τις καλύτερες πηγές έμπνευσης στον κόσμο της ομορφιάς, αφού κάθε εμφάνισή της έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που αξίζει να το αντιγράψουμε. Από το πώς εφαρμόζει το eyeliner μέχρι το πώς φτιάχνει τα μαλλιά της, όλα αυτά την κάνουν χωρίς αμφιβολία το απόλυτο beauty icon.

jenny.gr

Ο προσωπικός της make up artist, Benjamin Puckey μάς ανέλυσε όλα τα tips που χρησιμοποιεί επάνω της αλλά αυτό που ξεχωρίσαμε είναι το πώς καταφέρνει να δημιουργεί στα χείλη της αυτό το μοναδικό ματ φινίρισμα.

Το κόκκινο ματ χρώμα στα χείλη της είναι κλασικό, σοφιστικέ και η αλήθεια είναι ότι αναβαθμίζει το συνολικό της makeup look. 

O Benjamin Puckey εξήγησε ακριβώς τα βήματα που ακολουθεί: 

“Έκανα τη δική μου τεχνική, χρησιμοποιώντας την απόχρωση Legend Red του Cle de Peau Cashmere Lipstick και έπειτα άπλωσα στα χείλη λίγη ποσότητα  Nars Powder Blush, Exhibition A. Το συγκεκριμένο προϊόν έχει πουδρένια σύσταση και αφήνει στα χείλη ένα όμορφο βελούδινο αποτέλεσμα".

Κεντρική φωτογραφία: Splash Ideal Images

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.