ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Hailey Bieber: Μάθαμε τα top beauty μυστικά της που την κάνουν τόσο λαμπερή


Ελένη Τσούτση

16 Μαρτίου 2020

Hailey Bieber: Μάθαμε τα top beauty μυστικά της που την κάνουν τόσο λαμπερή

H Hailey Bieber είναι από τα κορυφαία top models που δεν σταματά τα ταξίδια, τα fashion shows, τις φωτογραφίσεις στα πιο γνωστά περιοδικά μόδας ενώ παράλληλα οι paparazzi δεν την αφήνουν στιγμή. Η ίδια όπως βλέπουμε είναι πάντα προσεγμένη και όλες μας θέλουμε να μάθουμε ποια είναι εκείνα τα μικρά μυστικά που ακολουθεί στην καθημερινότητά της. 

Σε μια από τις τελευταίες της συνεντεύξεις λοιπόν μίλησε για τα μυστικά της ομορφιάς της που μας προτείνει. Ποια είναι αυτά;

#1. To μυστικό της για λαμπερή επιδερμίδα είναι ότι πίνει πολύ νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας και μένει πάντα ενυδατωμένη.

#2. Προσπαθεί όσο μπορεί και με κάθε ευκαιρία να μην φορά μακιγιάζ καθώς ήδη επιβαρύνει το δέρμα της σε καθημερινή βάση λόγω της δουλειάς της.

#3.Το beauty item που ξεχωρίζει είναι το highlighter αφού νιώθει περισσότερη αυτοπεποίθηση όταν το φοράει.

#4. Λατρεύει να τονίζει τα μάτια της και φυσικά είναι απόλυτα λογικό αφού το σχήμα των ματιών της ξεχωρίζει στο πρόσωπό της.

#5. Αγαπά τις τάσεις που έρχονται από τα 90’s όπως neon και pop αποχρώσεις στα μάτια. Αλλά και τα μικρά κρύσταλλα.

#6. Αν κάτι προσέχει, αυτό είναι τα συστατικά σε κάθε skincare item που δοκιμάζει καθώς παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Η ίδια, όπως αναφέρει, παραμένει πιστή σε δοκιμασμένα προϊόντα αφού γνωρίζει πως λειτουργούν άψογα στο δέρμα της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.