ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η Emily Ratajkowski αποκαλύπτει το μυστικό που αναδεικνύει τις φακίδες της 


Ελένη Τσούτση

27 Μαρτίου 2020

Η Emily Ratajkowski αποκαλύπτει το μυστικό που αναδεικνύει τις φακίδες της 

Η Emily Ratajkowski μένει σπίτι της και απολαμβάνει να μοιράζεται τα beauty μυστικά της με τους fans της. Σε ένα από τα stories που έκανε πρόσφατα, ρωτήθηκε για τις φακίδες της. Τότε εκείνη δήλωσε πως έχει αρκετές αλλά συνήθως τις καλύπτουν οι makeup artists, η ίδια όμως φροντίζει να τις αναδεικνύει με το μακιγιάζ. 

Η Emily άλλωστε κατά καιρούς, μας έχει συστήσει μερικά πολύ ενδιαφέροντα beauty looks, αλλά ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχαμε δει τι υπάρχει κάτω από το foundation. 

jenny.gr

Η όμορφη Emrata, λοιπόν, ανέβασε στο Instagram της post, ποζάροντας με τις φακίδες της και σκοπός της ήταν η ίδια να πείσει τα κορίτσια να αγαπήσουν τον εαυτό τους, ακριβώς όπως είναι.

Ας μην ξεχνάμε ότι οι φακίδες είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ τα τελευταία δυο χρόνια και έχουν την τιμητική τους στις πασαρέλες.

Αν θέλετε και εσείς να δοκιμάσετε να κάνετε φακίδες, τώρα που έχετε χρόνο και μπορείτε να πειραματιστείτε, δοκιμάστε τα παρακάτω βήματα:

#1. Το πρώτο απλό βήμα για τις ψεύτικες φακίδες είναι να βαφτείτε κανονικά, εφαρμόζοντας το foundation και να σετάρετε με πούδρα όταν τελειώσετε. Αν δεν έχετε ιδιαίτερα προβλήματα με την επιδερμίδα σας  και θέλετε το τελικό αποτέλεσμα να είναι όσο πιο φυσικό γίνεται, τότε μπορείτε απλά να βάλετε το αντηλιακό με χρώμα ή μία bb cream, με την οποία θα καλύψετε πιθανές κοκκινίλες.

#2. Αφού δημιουργήσετε τον καμβά για τις ψεύτικες φακίδες, είναι σημαντικό να σετάρετε το foundation με setting spray για να κρατήσουν περισσότερο.

#3. Και τώρα το πιο σημαντικό: επιλέξτε ένα μολύβι φρυδιών (ή ματιών, αρκεί να έχει αρκετό pigmentation) σε καστανό χρώμα, αλλά στη σωστή απόχρωση που σας ταιριάζει. Αν η επιδερμίδα σας είναι πολύ ανοιχτή, τότε η απόχρωση μελί ίσως είναι ιδανική για εσάς. Αντίθετα, ένα σκούρο καστανό θα ταιριάζει σε με πιο σκουρόχρωμη επιδερμίδα.

#4. Κάντε μικρές φακίδες στη μύτη και κάτω από τα μάτια, φτάνοντας μέχρι τα ζυγωματικά. Στο κέντρο δηλαδή στη μύτη φροντίστε να είναι πιο έντονες, και σταδιακά κρατήστε  πιο ελαφρά το μολύβι και κάντε πιο μικρές φακίδες. Μην σκέφτεστε πολύ το πώς και πού θα κάνετε τις φακίδες, πρέπει να φαίνονται φυσικές και όχι στημένες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.