ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αχιλλέας Χαρίτος: O διάσημος makeup artist μας μιλάει για το concept "This is not another throwback" που εμπνεύστηκε όσο μένει σπίτι


Ελένη Τσούτση

25 Απριλίου 2020

Αχιλλέας Χαρίτος: O διάσημος makeup artist μας μιλάει για το concept "This is not another throwback" που εμπνεύστηκε όσο μένει σπίτι

Ο Αχιλλέας Χαρίτος είναι ένας από τους διασημότερους Έλληνες makeup artists που ξεχωρίζει τόσο για τον επαγγελματισμό του, την δημιουργικότητά του όσο και για το πάθος που έχει για το μακιγιάζ και τις μεταμορφώσεις. Στην πορεία της καριέρας του έχει συνεργαστεί με τα σπουδαιότερα ονόματα στην Ελλάδα από την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Μελίνα Μερκούρη μέχρι τον Jean Paul Gaultier και την Claudia Shiffer.

Όπως όλοι μας, και εκείνος αυτό το διάστημα μένει σπίτι και μιλήσαμε μαζί του για να μας εξηγήσει τι κρύβεται πίσω από το νέο concept "This is not another throwback / the home alone edition". To συγκεκριμένο concept, όπως μας εξήγησε, είναι μια σειρά παλιών φωτογραφιών που αποφάσισε να τις συνδέσει μεταξύ τους και να τις ανεβάσει στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, κάνοντας ένα throwback στο παρελθόν.

"Μια μέρα που έψαχνα κάτι στον σκληρό μου δίσκο βρήκα ξεχασμένες φωτογραφίες - πορτρέτα από τη δουλειά μου και δημιούργησα αυτό το concept, θέλοντας να δώσω νέο χαρακτήρα σε κάτι παλιό, να είναι σαν μικρές ιστορίες. Μου αρέσει αυτό το concept γιατί δείχνει πώς σκέφτομαι τώρα και νιώθω χαρούμενος που έζησα όλα αυτά αλλά δεν τα νοσταλγώ".

Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Ναταλία Καποδίστρια, Κάτια Δημοπούλου, Τereza
Νάνα Μούσχουρη, Grace Jones, Μελίνα Μερκούρη, Νόνικα Γαληνέα, Έλενα Ναθαναήλ
Φιλαρέτη Κομνηνού, Κάτια Δανδουλάκη, Φιλαρέτη Κομνηνού, Φιλαρέτη Κομνηνού, Μαντώ
Ζωή Λάσκαρη, Αλίκη Βουγιουκλάκη, Τζένη Μπαλατσινού, Γιάννης Βούρος, Φιλαρέτη Κομνηνού

Τέλος, μας αποκάλυψε ότι θα συνεχίσει να ανεβάζει παλιές φωτογραφίες με γνώμονα την "απομονωμένη χαρά της στιγμής".

Εμείς αναμένουμε να δούμε και τα επόμενα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν και θα μας γυρίσουν γλυκά στο παρελθόν μέσα από την ματιά του Αχιλλέα Χαρίτου.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @achilleas_charitos

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.