ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η Gwyneth Paltrow εξομολογείται ότι "νιώθει περισσότερο ο εαυτός της" χωρίς καθόλου μακιγιάζ


Ελένη Τσούτση

28 Απριλίου 2020

Η Gwyneth Paltrow εξομολογείται ότι "νιώθει περισσότερο ο εαυτός της"  χωρίς καθόλου μακιγιάζ

Η επιτυχημένη ηθοποιός και ιδρύτρια του Goop, Gwyneth Paltrow παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό People, μιλώντας μεταξύ άλλων, για την άποψή της αναφορικά με τo μακιγιάζ και την φυσικότητα. Η 47χρονη Gwyneth, αποκάλυψε πως της αρέσει να είναι αμακιγιάριστη αφού από μικρό παιδί ένιωθε μέσα της περισσότερο αγοροκόριτσο.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: "Δεν ήμουν ποτέ μια γυναίκα που είχε εμμονή με το μακιγιάζ. Δεν μου άρεσε να φοράω μακιγιάζ. Για μένα το μακιγιάζ ήταν κάτι που έκανα όταν δούλευα".

Η ίδια κάνει και έναν mini απολογισμό των παιδικών της χρόνων. "Στο σχολείο δεν φορούσαμε makeup και πάντα λάτρευα της αίσθηση της καθαρής επιδερμίδας". Όλο αυτό το lifestyle της έδωσε την έμπνευση που αναζητούσε για να δημιουργήσει skincare προϊόντα με φυσικά συστατικά στην εταιρεία της, Goop.

Τέλος, καταλήγει με ένα πολύ όμορφο μήνυμα για όλες τις γυναίκες και επισημαίνει πόσο σημαντικό είναι να αποδεχτούμε τον εαυτό μας έτσι όπως είναι, ακόμη και όταν εμφανιστούν οι πρώτες γκρίζες τρίχες. Η Gwyneth φαίνεται να έχει αποδεχτεί τον εαυτό της όσο μεγαλώνει και να αποφεύγει τις υπερβολές στην εμφάνισή της, συνεχίζοντας να είναι ένα όμορφο πρότυπο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.