ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα 4 απλά βήματα που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το τέλειο contouring


Ελένη Τσούτση

8 Μαΐου 2020

Τα 4 απλά βήματα που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το τέλειο contouring

Δεν υπάρχει τίποτα πιο εντυπωσιακό από το contouring στο μακιγιάζ είτε την άνοιξη είτε το καλοκαίρι που πλησιάζει αφού οι φωτοσκιάσεις δίνουν ένα υπέροχο ηλιοκαμένο αποτέλεσμα στο πρόσωπο ιδανικό για το καθημερινό σας beauty look και τέλειο για να σας φτιάξει τη διάθεση.

Υπάρχουν 4 απλά steps που μπορείτε να ακολουθήσετε για να το πετύχετε.

#1. Η πιο φυσική εκδοχή του contouring ξεκινά από την σωστή περιποίηση προσώπου, δηλαδή μια ενυδατική και ένα primer λάμψης θα αποτελέσουν την βάση για ένα glowy μακιγιάζ με διάρκεια.

#2. Επιλέξτε φον-ντε-τεν που προσφέρει ελαφριά προς μέτρια κάλυψη και αποφύγετε παχύρευστες συνθέσεις που θα βαραίνουν την όψη σας.

# 3. Επενδύστε σε ένα καλό concealer - ξεκινήστε από αυτό και στην συνέχεια δείτε αν πραγματικά σας χρειάζεται η επιπλέον κάλυψη.

# 4. Blending – το κλειδί για υπέροχο αποτέλεσμα. Απλώστε λίγη ποσότητα προϊόντος και "σβήστε" το όσο χρειάζεται για να μην δείχνει «ξένο» πάνω στο δέρμα. Αν όντως θέλετε να προσθέσετε επιπλέον προϊόν, κάντε το σταδιακά και μην ξεχάσετε να δείτε το τελικό αποτέλεσμα σε φυσικό φως με έναν καθρέφτη!

#summerisloading

Δείτε ακόμη:

4+1 ιδανικά foundations για το Καλοκαίρι