ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Οι καλύτερες μάσκαρα για βλέμμα που μαγνητίζει


Ελένη Τσούτση

11 Μαΐου 2020

Οι καλύτερες μάσκαρα για βλέμμα που μαγνητίζει

Φαντάζομαι έχετε ακούσει αρκετές φορές τις φίλες σας να λένε: «Μπορώ χωρίς καθόλου μακιγιάζ, αλλά όχι χωρίς mascara». Η mascara είναι από τα αγαπημένα beauty items των γυναικών και όχι άδικα, καθώς μόνο ένα πέρασμα αρκεί για το τέλειο eye look. Αυτές τις μέρες μάλιστα που φοράμε την μάσκα στο πρόσωπό μας για να προστατευτούμε από τον ιό μπορούμε να επενδύσουμε σε μια μάσκαρα που θα κάνει το βλέμμα μας ακόμη πιο έντονο. 

jenny.gr

Άλλωστε στο μακιγιάζ των ματιών το Α και το Ω είναι οι βλεφαρίδες, οπότε φροντίστε να αποκτήσετε την κατάλληλη μάσκαρα που θα τους χαρίσει τέλειο όγκο και μήκος και θα γίνει ο σύμμαχος σας για τα πιο όμορφα eye looks. Από τα πιο ελκυστικά μακιγιάζ είναι αυτά που έχουν έντονα μάτια, με πολλές στρώσεις mascara ενώ το υπόλοιπο πρόσωπο είναι φυσικό, για παράδειγμα με nude τόνους.

Επειδή, λοιπόν, όσο ο καιρός φτιάχνει, τόσο θα προτιμάμε πιο ελαφρύ μακιγιάζ ή και καθόλου, συγκεντρώσαμε τις top μάσκαρες που θα θέλετε να δοκιμάσετε αυτή τη σεζόν.

#1. Seventeen Mascara Glam

jenny.gr

#2. Estée Lauder Pure Color Envy Lash Multi-Effects Mascara Black

jenny.gr

#3.  MAC 3D BLACK LASH MASCARA

jenny.gr

#4. L’Oréal Paris Paradise Extatic

jenny.gr

#5. Κorres Professional Length Mascara 02 Brown

jenny.gr

#6. Maybelline Falsies Push Up Angel Very Black

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.