ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα μυστικά ομορφιάς της Emily Ratajkowski, που σήμερα γίνεται 29 ετών


The Jennettes

7 Ιουνίου 2020

Τα μυστικά ομορφιάς της Emily Ratajkowski, που σήμερα γίνεται 29 ετών

Η Emily Ratajkowski είναι το sex symbol της εποχής της, ενώ το 2019 κατάφερε να μπει στη λίστα Forbes με τις πιο πλούσιες γυναίκες κάτω των 30.

Ο δυναμισμός και η θηλυκότητά της είναι τα δύο όπλα του όμορφου μοντέλου, που γεννήθηκε στις 7 Ιουνίου του 1991 ενώ θα αποτελεί πάντα πηγή έμπνευσης για το γυναικείο φύλο ως προς τη ρουτίνα ομορφιάς της. 

Είμαστε σίγουρες πως θέλετε να μάθετε όλα εκείνα τα μυστικά ομορφιάς, που η ίδια ακολουθεί μέσα στην ημέρα της και έχει τόσο λεία και αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Έτσι, συλλέξαμε στοιχεία για τη beauty routine της, που σίγουρα θα σας χρησιμεύσουν αν τη θαυμάζετε. 

https://instagram.com/p/Bu6a1kTnQhM/

Όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή της παλαιότερα, δεν παραλείπει ποτέ τον καθαρισμό της επιδερμίδας της όσο έντονη και εάν είναι η μέρα της. Πάντα αφαιρεί το μακιγιάζ, κάνοντας και μία μικρή απολέπιση, καθώς θέλει να αισθάνεται ότι το δέρμα της είναι απόλυτα καθαρό και αναπνέει. 

Η λαμπερή star φροντίζει να ακολουθεί τη σωστή περιποίηση της επιδερμίδας της με αποτέλεσμα τα makeup looks που επιλέγει, να εφαρμόζουν καλύτερα. Τα πιο αγαπημένα της looks είναι τα bronze, ενώ μάλιστα έχει υιοθετήσει ένα ηλιοκαμένο loοk, που την κάνει ακόμη πιο sexy. Άλλωστε, όπως έχει δηλώσει και η ίδια, το bronzer της δίνει αυτοπεποίθηση και νιώθει ότι αναδεικνύονται έτσι, καλύτερα τα χαρακτηριστικά της. Αυτό φαίνεται και από τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί, καθώς οι καφέ και οι bronze αποχρώσεις κυριαρχούν στο μακιγιάζ της.

https://instagram.com/p/Bsk7-NHBhdJ/

Το μόνο σίγουρο είναι πως το μακιγιάζ που επιλέγει κάθε φορά το μοντέλο, έχει και κάτι ξεχωριστό. Αυτό δεν είναι άλλο από τη φυσικότητά της, που φρόντισε να αναδείξει πολύ κυρίως, κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Είναι γνωστό άλλωστε, πως της αρέσει πολύ να βάφεται και να τονίζει τα αγαπημένα σημεία επάνω της, όπως τα χείλη και τα μάτια της. Στο παρελθόν, η Emily μοιράστηκε τα μυστικά του μακιγιάζ της με τους θαυμαστές μέσα από ένα video tutorial και μόλις σε πέντε λεπτά, μάθαμε όλα τα μυστικά για ένα φυσικό μακιγιάζ που ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες.

Δείτε το makeup tutorial με αφορμή την προσωπική της Πρωτοχρονιά, και εμπνευστείτε! 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.