ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Summer makeup looks με μπλε σκιά που θα σας ενθουσιάσουν


Ελένη Τσούτση

11 Ιουνίου 2020

Summer makeup looks με μπλε σκιά που θα σας ενθουσιάσουν

Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει και νιώθουμε καλύτερα το καλοκαίρι τόσο μας ενθουσιάζουν τα έντονα χρώματα. ΄Οχι μόνο στα outfits μας, αλλά και στο μακιγιάζ. Ήδη βλέπουμε στο feed μας στο Instagram τα fashion girls να έχουν υιοθετήσει τα πιο εντυπωσιακά make up looks του καλοκαιριού.

Φέτος δεν υπάρχουν κανόνες και η αλήθεια είναι ότι μετά τη καραντίνα δεν θέλουμε κανόνες (τουλάχιστον στο μακιγιάζ) σύμφωνα πάντα με τους beauty experts. Αφεθείτε και δημιουργήστε τα πιο λαμπερά και ιδιαίτερα μακιγιάζ χωρίς φραγμούς που θα ενθουσιάσουν τόσο εσάς όσο και τους γύρω σας.

Ένα από τα κορυφαία χρώματα στο μακιγιάζ των ματιών είναι το μπλε που αποτελεί μια πολύ ξεχωριστή και για πολλές γυναίκες τολμηρή επιλογή. 

Το αποτέλεσμα της χρήσης μπλε σκιάς, μολυβιού ή eyeliner χαρίζει ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Διαλέξτε λοιπόν τον κατάλληλο τόνο ανάμεσα σε ένα ανοιχτόχρωμο γαλάζιο, ένα έντονο τιρκουάζ ή ηλεκτρίκ, είτε το σκούρο μπλε – μωβ ή το blue navy. Αν όμως προτιμάτε ένα πιο διακριτικό μπλε βάψιμο μπορείτε να περιορίσετε τη χρήση του έντονου αυτού χρώματος στη μάσκαρα. Plus, το μπλε ταιριάζει με όλα τα χρώματα ματιών και ιδιαίτερα με τα καστανά και τα μπλε. 

Εμείς επιλέξαμε τα αγαπημένα μας make up looks. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα αντιγράψετε asap.

#1.

jenny.gr

 Color Queen, L'Oréal Paris

jenny.gr

 #2.

jenny.gr

Mac, Pro Eye Palette: The Bad Girl

jenny.gr

#3. 

jenny.gr

NYX Professional Makeup Ultimate Edit Petite Shadow

jenny.gr

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.