ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το trick που δεν γνωρίζατε για να έχει διάρκεια η σκιά σας


Ελένη Τσούτση

16 Ιουνίου 2020

Το trick που δεν γνωρίζατε για να έχει διάρκεια η σκιά σας

Με το καλοκαίρι να είναι εδώ όλες μας θέλουμε να δημιουργήσουμε πιο ιδιαίτερα μακιγιάζ με πρωταγωνιστή τα έντονα χρώματα. Οι σκιές είναι η τέλεια λύση αφού όλα τα νέα trends του καλοκαιριού μας παροτρύνουν να επιλέξουμε σκιές που κλέβουν τις εντυπώσεις αφού τα χρώματα είναι τολμηρά και funky.

jenny.gr

Αν κάτι μας δυσκολεύει στο μακιγιάζ ματιών, αυτό είναι η διάρκεια. Έτσι, αν θέλετε το μακιγιάζ των ματιών σας να έχει μεγαλύτερη διάρκεια και η σκιά πιο σταθερό αποτέλεσμα, τότε το beauty trick της makeup artist Elaine Lynskey θα σας εμπνεύσει.

Η makeup expert θέλησε να βοηθήσει τις γυναίκες που αγαπούν τις σκιές και χαρακτηριστικά είχε αναφέρει:

«Βρείτε ένα μαλακό μολύβι χειλιών ή ματιών, που να είναι παρόμοιο χρωματικά με τη σκιά σας και  απλώστε αρκετή ποσότητα στο πάνω μέρος του χεριού σας και έπειτα χρησιμοποιώντας το πινελάκι σκιάς που είναι για blending, πάρτε προϊόν από το χέρι και άπλωσέ το στα βλέφαρά  δημιουργώντας μια πρώτη ελαφριά στρώση χρώματος, πριν εφαρμόσετε τη σκιά».

jenny.gr

Αυτή η διαδικασία θα λειτουργήσει ως βάση για τη σκιά και θα κάνει πιο όμορφο αλλά και πιο σταθερό το αποτέλεσμα του μακιγιάζ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.