Οι καλύτερες αδιάβροχες mascara που δεν θα σας προδώσουν το καλοκαίρι

Ελένη Τσούτση
Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020

Οι καλοκαιρινές μας διακοπές πλησιάζουν και ήδη σκεφτόμαστε τα απαραίτητα καλλυντικά που θα έχουμε μαζί μας. Η αλήθεια είναι ότι αν κάναμε ένα σύντομο γκάλοπ για το ποιο beauty item είναι το αγαπημένο των γυναικών το καλοκαίρι, σίγουρα η μάσκαρα θα ήταν η νικήτρια με διαφορά.

Δεν είναι τυχαίο ότι η μάσκαρα ματιών θα είναι για πάντα το απόλυτο trend, που θα λατρεύουν να φοράνε οι γυναίκες. Αρκεί μόνο ένα πέρασμα για να αποκτήσετε ένα γοητευτικό βλέμμα από την κατάλληλη μάσκαρα, που θα κάνει τις βλεφαρίδες σας μακριές και πυκνές.

Την αδιάβροχη μάσκαρα ματιών ίσως, πολλές γυναίκες φοβούνται να την χρησιμοποιήσουν καθώς, μετά θα δυσκολευτούν να την αφαιρέσουν. Πλέον όμως, υπάρχουν πολλές που αφαιρούνται εύκολα και γρήγορα με τα προϊόντα ντεμακιγιάζ, που χρησιμοποιείτε στην καθημερινή σας ρουτίνα. Ήρθε, λοιπόν, η στιγμή να βάλετε την αδιάβροχη μάσκαρα ακόμη και με καταιγίδα! Η αδιάβροχη μάσκαρα υπόσχεται να σας βγάλει ασπροπρόσωπες μέχρι και τις πιο ζεστές ημέρες, ακόμη και μετά από μια βουτιά στη θάλασσα.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τις καλύτερες και ήρθε η ώρα να τις δοκιμάσετε:

Worth the Hype Waterproof Mascara

 L’Oréal Volume Million Lashes Αδιάβροχη Μάσκαρα

In Extreme Dimension Waterproof Mascara, MAC

 Super Lash Mascara Waterproof, Radiant

Sumptuous Extreme Waterproof Lash Multiplying Volume Mascara, Estee Lauder