ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Οι καλύτερες αδιάβροχες mascara που δεν θα σας προδώσουν το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

19 Ιουνίου 2020

Οι καλύτερες αδιάβροχες mascara που δεν θα σας προδώσουν το καλοκαίρι

Οι καλοκαιρινές μας διακοπές πλησιάζουν και ήδη σκεφτόμαστε τα απαραίτητα καλλυντικά που θα έχουμε μαζί μας. Η αλήθεια είναι ότι αν κάναμε ένα σύντομο γκάλοπ για το ποιο beauty item είναι το αγαπημένο των γυναικών το καλοκαίρι, σίγουρα η μάσκαρα θα ήταν η νικήτρια με διαφορά.

Δεν είναι τυχαίο ότι η μάσκαρα ματιών θα είναι για πάντα το απόλυτο trend, που θα λατρεύουν να φοράνε οι γυναίκες. Αρκεί μόνο ένα πέρασμα για να αποκτήσετε ένα γοητευτικό βλέμμα από την κατάλληλη μάσκαρα, που θα κάνει τις βλεφαρίδες σας μακριές και πυκνές.

jenny.gr

Την αδιάβροχη μάσκαρα ματιών ίσως, πολλές γυναίκες φοβούνται να την χρησιμοποιήσουν καθώς, μετά θα δυσκολευτούν να την αφαιρέσουν. Πλέον όμως, υπάρχουν πολλές που αφαιρούνται εύκολα και γρήγορα με τα προϊόντα ντεμακιγιάζ, που χρησιμοποιείτε στην καθημερινή σας ρουτίνα. Ήρθε, λοιπόν, η στιγμή να βάλετε την αδιάβροχη μάσκαρα ακόμη και με καταιγίδα! Η αδιάβροχη μάσκαρα υπόσχεται να σας βγάλει ασπροπρόσωπες μέχρι και τις πιο ζεστές ημέρες, ακόμη και μετά από μια βουτιά στη θάλασσα.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τις καλύτερες και ήρθε η ώρα να τις δοκιμάσετε:

Worth the Hype Waterproof Mascara

jenny.gr

 L’Oréal Volume Million Lashes Αδιάβροχη Μάσκαρα

jenny.gr

In Extreme Dimension Waterproof Mascara, MAC

jenny.gr

 Super Lash Mascara Waterproof, Radiant

jenny.gr

Sumptuous Extreme Waterproof Lash Multiplying Volume Mascara, Estee Lauder 

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.