ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Tips για να πετύχετε ένα φυσικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σας σύμφωνα με τους experts


Ελένη Τσούτση

29 Ιουνίου 2020

Tips για να πετύχετε ένα φυσικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σας σύμφωνα με τους experts

Για να πετύχουμε το natural look, πρέπει να δουλέψουμε σωστά τα προϊόντα στο πρόσωπό μας και να κάνουμε την κατάλληλη προετοιμασία στο δέρμα, για να στρώσουν και απορροφηθούν καλύτερα.

Συγκεντρώσαμε τα 3 πιο σημαντικά βήματα για να πετύχετε  ένα καθημερινό no makeup look!

#1. Ενυδάτωση

Η ενυδάτωση δεν είναι απαραίτητη μόνο πρωί και βράδυ, οι makeup artists την προτείνουν και πριν το μακιγιάζ. Πριν από κάθε makeup look, καθαρίστε και ενυδατώστε το πρόσωπό σας, με μία ελαφριά κρέμα ή ακόμα και με ένα serum. Με αυτό τον τρόπο η επιδερμίδα σας θα αναζωογονηθεί και θα πάρει αυτή τη φυσική λάμψη που είναι απαραίτητη.

#2. Primer

Είναι το προϊόν που χρησιμοποιούν όλοι οι makeup artists πριν τη βάση. Το primer προετοιμάζει την επιδερμίδα για το μακιγιάζ και όταν απλώνεται η βάση, αποκτά τέλεια υφή και λαμπερή όψη.

#3. Διαδικασία

Οι κινήσεις και ο τρόπος που θα εφαρμόσουμε το μακιγιάζ στο πρόσωπό  μας, είναι σημαντικός. Ξεκινάμε από το κέντρο του προσώπου και συνεχίζουμε με φορά προς τα ζυγωματικά. Στη συνέχεια κατεβαίνουμε στα χείλη, το πηγούνι και το λαιμό. Δουλεύουμε πάντα μικρές ποσότητες, με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις.

Extra tip για λαμπερό αποτέλεσμα:
Είναι σημαντικό να δημιουργήσουμε διαστάσεις στο πρόσωπό μας.

Για λαμπερό αποτέλεσμα, shiny όψη δουλεύουμε highlighter, στα σημεία που πέφτει ο ήλιος  μήλα, τόξο φρυδιού, γέφυρα μύτης.

Δείτε ακόμη: