ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

3 εντυπωσιακές αποχρώσεις κραγιόν για να δοκιμάσετε φέτος το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

2 Ιουλίου 2020

3 εντυπωσιακές αποχρώσεις κραγιόν για να δοκιμάσετε φέτος το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι εκείνη η εποχή του χρόνου που τα πάντα γίνονται πιο έντονα, φωτεινά και δροσερά γύρω μας. Αυτό ακριβώς ισχύει και για το μακιγιάζ μας με τις έντονες αποχρώσεις για μια ακόμη φορά να έχουν τον πρώτο λόγο.

Μια όμορφη απόχρωση κραγιόν αρκεί για να μας χαρίσει extra αυτοπεποίθηση αλλά και να μας βάλει για τα καλά σε καλοκαιρινό mood. Οι επιλογές είναι απεριόριστες και η τελική απόφαση πιο δύσκολη. Έτσι κάναμε εμείς για εσάς τη δύσκολη δουλειά και συγκεντρώσαμε τις top αποχρώσεις που υπόσχονται να σας ενθουσιάσουν αυτό το καλοκαίρι.

jenny.gr

Μην ξεχνάτε ότι όλο σας το πρόσωπο μπορεί να φωτιστεί, χρησιμοποιώντας μόνο λίγη mascara και ρουζ. Ένα φρέσκο – φυσικό αποτέλεσμα είναι το ζητούμενο και, έχοντας το τέλειο χρώμα κραγιόν, σίγουρα μπορείτε να το αποκτήσετε.

#1.Hot pink

Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι το σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού και αυτή τη σεζόν θα γίνει η αγαπημένη σας αφού και οι makeup artists προβλέπουν ότι θα την βλέπουμε παντού γύρω μας.

Mac Retro Matte Liquid Lipcolour Metallics

jenny.gr

#2. Gloss

Όταν θέλετε να τονίσετε τα μάτια σας περισσότερο, τότε επιλέξτε το απόλυτο lip trend για φέτος, που δεν είναι άλλο από το lip gloss που θα χαρίσει στο μακιγιάζ σας φρεσκάδα και λάμψη.

Bobbi Brown Crystal Lip Gloss

jenny.gr

 

#3. Έντονο πορτοκαλί

ΜΙα πορτοκαλί απόχρωση δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σας αφού είτε είναι ματ είτε είναι sheer θα αναδείξει μοναδικά το μαυρισμένο σας πρόσωπο.

Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick 320 Defiant Coral

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.