ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Bronzy look: 4 bronzers για να υιοθετήσετε το πιο hot μακιγιάζ του καλοκαιριού


Ελένη Τσούτση

8 Ιουλίου 2020

Bronzy look: 4 bronzers για να υιοθετήσετε το πιο hot μακιγιάζ του καλοκαιριού

Το λαμπερό, ηλιοκαμένο πρόσωπο είναι αυτό που κυριαρχεί σαν τάση και αυτό το καλοκαίρι. Από το πρωί ως το βράδυ, το bronze makeup είναι ιδανικό και με λίγες προσθαφαιρέσεις, ανάλογα την περίσταση θα γίνει το αγαπημένο σας beauty look.

Δείτε παρακάτω βήμα βήμα πώς να αναδείξετε την bronze θεά που κρύβετε μέσα σας!

https://instagram.com/p/CAt0xBRj90X/

Για να δημιουργήσετε την τέλεια βάση στο πρόσωπό σας, δώστε μεγάλη βάση στη λεπτομέρεια. Πριν απλώσετε το make up, εφαρμόστε μια απλή τεχνική για να φωτίσετε και να αναδείξετε τα σημεία του προσώπου που χρειάζονται έμφαση όπως κάτω από τα μάτια, ζυγωματικά και πόδι της χήνας – ένα τέτοιο προϊόν είναι το highlighter, έχει κρεμώδη υφή και στοιχεία που ιριδίζουν και προσφέρουν λάμψη και φωτεινότητα.

Η δημιουργία της τέλειας βάσης συνεχίζεται με το καμουφλάζ όπου καλύπτει οποιαδήποτε δυσχρωμία, χρησιμοποιώντας concealer κάτω από τα μάτια και ειδικό concealer για το υπόλοιπο πρόσωπο. Ολοκληρώνοντας τη βάση του μακιγιάζ, χρησιμοποιήστε ένα make up μεσαίας κάλυψης για να δημιουργήσει ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Τέλος, για να τονίσετε τα ζυγωματικά, επιλέξτε ρουζ που ιριδίζουν και προσφέρουν λάμψη σε αποχρώσεις του κοραλλί ή ροδακινί, ενώ για πιο έντονο αποτέλεσμα, προτιμήστε τα bronzers που δημιουργούν το ηλιοκαμένο look.

Bronze Goddess Powder Bronzer, Estee Lauder

jenny.gr
BRONZE GODDESS POWDER BRONZER, ESTÉE LAUDER

 

Bronze Lights, Smashbox

jenny.gr
Bronze lights, Warm matte, Smashbox

Terracotta Powder Mini, Guerlain

jenny.gr

Bronzing Pearls, Erre Due

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.