ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Οι καλύτερες πούδρες για το καλοκαίρι στις οποίες ορκίζονται οι διάσημοι makeup artists


Ελένη Τσούτση

14 Ιουλίου 2020

Οι καλύτερες πούδρες για το καλοκαίρι στις οποίες ορκίζονται οι διάσημοι makeup artists

Όλες μας θέλουμε ένα αψεγάδιαστο μακιγιάζ και φυσικά, να είναι shine - free όλη μέρα! Ειδικά τώρα το καλοκαίρι αναζητούμε τους κατάλληλους τρόπους για να έχουμε ένα ματ – φυσικό αποτέλεσμα. Υπάρχουν όμως, οι πούδρες που μειώνουν τη γυαλάδα, όταν μερικές φορές γίνεται πολύ ενοχλητική. Οι πούδρες προσφέρουν λάμψη και κάνουν το foundation να μένει στη θέση του για ώρες. Για όλα αυτά, αρκεί ένα πέρασμα.

jenny.gr

Βέβαια, υπάρχει και η άλλη πλευρά, καθώς αφού εφαρμόσετε πούδρα στο πρόσωπό σας, μπορεί να αισθάνεστε μετά βαριά την επιδερμίδα σας. Για να αποφύγετε αυτή την αίσθηση, συγκεντρώσαμε τις καλύτερες πούδρες, που θα σας λύσουν στην κυριολεξία τα χέρια και πλέον δεν θα ανησυχείτε για το αν θα μείνει στη θέση του το μακιγιάζ.

Δείτε παρακάτω τις καλύτερες πούδρες για να σετάρετε το summer makeup look σας, σύμφωνα με τους experts:

1. Estée Lauder Double Matte Oil-Control Pressed Powder Light Medium

jenny.gr

Το Pressed powder είναι ιδανικό για την τελειοποίηση του μακιγιάζ, ή για φρεσκάρισμα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

2. Sheer Finish Loose Powder​, Bobbi Brown​

jenny.gr

Απαλή και λεία πούδρα για ελαφρύ αποτέλεσμα.

3. The Powder​, La Mer​​

jenny.gr

Με απαλό και βελούδινο τελειώμα, καλύπτει τις ατέλειες χωρίς να βαραίνει την επιδερμίδα και διαρκεί καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας.

4. Invisible Loose Setting Powder Laura Marcier

jenny.gr

Ελαφριά πούδρα για να ολοκληρώσετε το μακιγιάζ σας. Αφήνει ένα φυσικό αποτέλεσμα χωρίς γυαλάδα και παράλληλα λειαίνει ατέλειες και λεπτές γραμμές. Ιδανική για κανονικές προς ξηρές επιδερμίδες.

5. Loose Setting & Mattifying Powder, Lancôme

jenny.gr

Αυτή η ευάερη, ελαφριά πούδρα ρυθμίζει το μακιγιάζ για μια σταθεροποίηση του μακιγιάζ χωρίς να αφήνει πίσω του ένα λευκό πέπλο. Η επιδερμίδα εμφανίζεται αμέσως πιο ομαλή, πιο ομοιόμορφη και απαλή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.