ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

To τελευταίο show του Dior ήταν μια ωδή στη φυσική ομορφιά


Ελένη Τσούτση

23 Ιουλίου 2020

To τελευταίο show του Dior ήταν μια ωδή στη φυσική ομορφιά

Aν κάτι λατρεύουμε να βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στα catwalk των διάσημων οίκων, αυτό είναι η φυσική ομορφιά και η λαμπερή επιδερμίδα. Αυτό ακριβώς διακρίναμε και στο τελευταίο fashion show του Dior, που αν δίναμε έναν τίτλο, θα ήταν η «ωδή» στο natural look. Είναι η απόλυτη τάση, που θα μας απασχολεί και το 2021, σύμφωνα με την Cruise Collection.

O creative director του μακιγιάζ Dior, Peter Philips, οραματίστηκε τα μοντέλα με φυσικό μακιγιάζ, γήινες σκιές, απαλά χρώματα στα χείλη ενώ ο απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν τα έντονα φρύδια. Για να δημιουργηθεί μια φωτεινή φυσικότητα στην επιδερμίδα, το κλειδί αυτού του look είναι το φρέσκο, τέλειο δέρμα και έπειτα όλα τα προϊόντα θα συνθέσουν μια πολύ natural εικόνα βγαλμένη από παραμύθι.

jenny.gr

Τα μαλλιά ακολουθούν τον «φυσικό» δρόμο του μακιγιάζ καθώς ήταν ελαφρώς ατημέλητα και τα αξεσουάρ είχαν σημαντικό λόγο. Τα headbands έδιναν μια ξεχωριστή πινελιά σε όλο το show και μας χάρισαν έμπνευση για το πώς μπορούμε τόσο απλά να δημιουργήσουμε ένα in hair look αυτό το καλοκαίρι.

jenny.gr
https://instagram.com/p/CC-xPAQJqfu

Φωτογραφίες: Splash Ideal Images

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.