ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Tα καλύτερα beauty tips για λαμπερή βάση στο μακιγιάζ σύμφωνα με τους makeup artists


Ελένη Τσούτση

23 Ιουλίου 2020

Tα καλύτερα beauty tips για λαμπερή βάση στο μακιγιάζ σύμφωνα με τους makeup artists

Η πολυπόθητη glow βάση είναι κάτι που οι περισσότερες γυναίκες αναζητούν και ψάχνουν διαρκώς τρόπους για να την πετύχουν. Το «πρωτόκολλο» για τη σειρά εφαρμογής των προϊόντων είναι εκείνο που θα προσφέρει την λάμψη στο μακιγιάζ. Οι makeup artists ακολουθούν τα δικά τους μυστικά steps ώστε να δημιουργήσουν ένα αποτέλεσμα ζωντανό και φρέσκο.

Ειδικότερα, το καλοκαίρι οι γυαλάδες έχουν τον πρώτο λόγο και σε συνδυασμό με την μαυρισμένη επιδερμίδα, δημιουργούν την τέλεια εικόνα.

Ποια είναι τα βήματα για να το πετύχετε;

#1. To πρώτο βήμα είναι η καλή ενυδάτωση της επιδερμίδας - με την ενυδατική σας κρέμα, η οποία μπορεί να συνδυαστεί με ένα serum για να έχετε την σωστή βάση, πριν την εφαρμογή των καλλυντικών.

#2. Στη συνέχεια, προσθέστε μερικές σταγόνες από υγρό highlighter στο foundation σας και απλώστε το με ένα πινέλο ή με ένα σφουγγαράκι στο πρόσωπό σας.

jenny.gr

#3. Δώστε λάμψη στο πρόσωπό σας, βάζοντας highlighter στα ζυγωματικά, στο κόκκαλο της μύτης και στην καρδιά των χειλιών σας.

#4. Επιλέξτε ένα ρουζ σε κρεμώδη υφή που θα ενισχύσει το glow look.

#5. Ολοκληρώστε το makeup look, εφαρμόζοντας μια διάφανη πούδρα και αποφύγετε τις glossy υφές στα μάτια.

Δοκιμάστε το glow makeup look για μια ξεχωριστή μέρα που θέλετε στην κυριολεξία να λάμψετε!

Δείτε επιπλέον:

5 Foundations για τέλεια κάλυψη

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.