ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

O ιδανικός τρόπος για να μεγαλώσετε το σχήμα των χειλιών σας, σύμφωνα με τους makeup experts


Ελένη Τσούτση

26 Ιουλίου 2020

O ιδανικός τρόπος για να μεγαλώσετε το σχήμα των χειλιών σας, σύμφωνα με τους makeup experts

Πολλές γυναίκες θεωρούν εύκολο να βάψουν τα χείλη τους. Ωστόσο δεν είναι τόσο, όσο νομίζουν. Για να μεγαλώσουμε το σχήμα των χειλιών μας λοιπόν θα πρέπει να επιλέξουμε ένα σε ουδέτερη, φυσική απόχρωση. Αφού ενυδατώσουμε τα χείλη με lip balm, θα ξύσουμε καλά το μολύβι και θα πάμε να πατήσουμε πάνω στο περίγραμμα.

Θα ακολουθήσουμε το σχήμα τους, ξεκινώντας από τη μέση του άνω χείλους και πηγαίνοντας προς τις άκρες και στη συνέχεια από τη μία άκρη του κάτω χείλους προς την άλλη και θα γεμίσουμε ελαφρώς και το εσωτερικό. Στη συνέχεια, θα επαναλάβουμε τη διαδικασία, πατώντας αυτή τη φορά πάνω στο περίγραμμα που έχουμε ήδη σχηματίσει και ελαφρώς έξω από αυτό. Αποφεύγουμε τις υπερβολές, καθώς το αποτέλεσμα θα φαίνεται ψεύτικο. Κάνουμε ακριβώς τις ίδιες κινήσεις και διορθώνουμε αν χρειάζεται με μία μπατονέτα, την οποία έχουμε βουτήξει στο concealer.

jenny.gr

Τέλος, βάφουμε τα χείλη μας με το χρώμα της επιλογής μας. Παίρνουμε ένα πινέλο χειλιών και αρχικά πατάμε στο περίγραμμα και στη συνέχεια πηγαίνουμε εσωτερικά. Ίσως χρειαστεί να κάνουμε παραπάνω από μία στρώση για να έχουμε διάρκεια αλλά και το επιθυμητό αποτέλεσμα στο χρώμα.