ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Για άλλη μια φορά η DUST+CREAM μου φτιάχνει την μέρα!


Ελένη Τσούτση

29 Ιουλίου 2020

Για άλλη μια φορά η DUST+CREAM μου φτιάχνει την μέρα!

Ξυπνάς, πίνεις καφέ ‘’στο πόδι’’. Έχεις το πρόγραμμα της ημέρας στο μυαλό σου και είσαι ‘’ετοιμοπόλεμη’’ για να φέρεις εις πέρας δουλειά, ψώνια για το σπίτι, υποχρεώσεις κλπ. Ιδανικά θέλεις να κλέψεις και μια ώρα για σένα μέσα στη μέρα, για να πας γυμναστήριο ή για να συναντηθείς με τις φίλες σου και να πείτε τα νέα σας σε μια βόλτα για ένα χαλαρό καφέ ή σε ένα ωραίο φαγητό.

Μέσα σε όλα αυτά που έχω στο μυαλό μου σκέφτομαι το outfit της ημέρας μου. Πρέπει να αποφασίσω τι θα βάλω ώστε να είμαι business smart στην δουλειά αλλά και να νιώθω όμορφη και μετά την δουλειά μιας και θα δω τα κορίτσια.

Η ζέστη σχεδόν ανυπόφορη, κάνω ένα ντους και πριν ντυθώ, περνάω τα μαλλιά μου με το πιστολάκι για να τα φρεσκάρω. Μμμ ήδη η διάθεση μου βελτιώθηκε με τα περιποιημένα μου μαλλιά και τα άνετα και κομψά ρούχα που διάλεξα να βάλω, παρά την έλλειψη καφεΐνης. Ο χρόνος τρέχει και σε 15’ πρέπει να φύγω! Σκέφτομαι, “τελείωνε γιατί θα αργήσεις! Έλα! το ‘χεις και σήμερα!... όπως κάθε μέρα άλλωστε!”

Ρίχνοντας μια κλεφτή ματιά στον καθρέφτη, μου έλειπε το πιο σημαντικό που με κάνει να νιώθω όμορφη. Η ώρα είχε περάσει και εγώ ήμουν ακόμα άβαφη. ‘’Ψυχραιμία’’ σκέφτηκα, ‘’πολύ γρήγορα, θα βάλω λίγο κονσίλερ, ρουζ, ένα γκλος, λίγο μάσκαρα και έφυγα’’.

Για καλή μου τύχη, εκείνη ακριβώς την ώρα χτύπησε το κουδούνι. Πάνω που αρχίζω να εκνευρίζομαι σχετικά με το ποιός είναι και τί θέλει, γιατί θα με καθυστερούσε, ανοίγοντας, βλέπω τον courier με ένα πακέτο για μένα.

Είχα ξεχάσει εντελώς ότι σήμερα περίμενα την BB Cream της DUST+CREAM που είχα παραγγείλει. Τώρα η μέρα μου έχει αρχίσει να αποκτά ενδιαφέρον!

jenny.gr

Ενθουσιασμένη και για την παραλαβή αυτή και για το timing, κλείνω την πόρτα και ανοίγω το πακέτο μου. Τα μάτια μου έλαμψαν και λίαν συντόμως θα έλαμπε και η επιδερμίδα μου!

Ο χρόνος μου πολύ περιορισμένος, αλλά δεν θα έφευγα αν δεν δοκίμαζα την νέα μου ΒB Cream!
Αν και την εφάρμοσα βιαστικά στην επιδερμίδα μου, μου έδωσε αμέσως μία ελαφριά κάλυψη με βελούδινο εφέ, ενώ το δέρμα μου φώτισε και οι ατέλειες μου είχαν εξομαλυνθεί ορατά.

Wow! Που να είχα και χρόνο να την εφαρμόσω με το πινέλο του foundation, σκέφτηκα. Αλλά δεν πειράζει, η διαφορά είναι ορατή και έτσι! Πρόσθεσα μια σταγόνα κονσίλερ, λίγο ρουζ και το πρόσωπο μου έδειξε ξεκούραστο, λαμπερό και το καλύτερο; Άβαφο! Ναι, αυτή η BB Cream της DUST+CREAM, γίνεται ένα με την επιδερμίδα και το δέρμα ακτινοβολεί χωρίς να φαίνεται κάποια ‘’παρέμβαση’’ από προϊόντα μακιγιάζ.

https://instagram.com/p/CDI2inuMlfb

Ενθουσιάστηκα!

Ωχ! σκέφτηκα, δεν έβαλα αντιηλιακή κρέμα. Ξανακοιτάζω το σωληνάριο της BB Cream μου και βλέπω ότι έχει SPF20 και σύμπλεγμα βιταμινών C, F και Ε.

Εκείνη την ώρα ένα αυθόρμητο χαμόγελο, φώτισε και αυτό με την σειρά του το πρόσωπο μου. Ένα Beauty Balm Cream με τόσες ιδιότητες, διορθώνει τις ατέλειες, προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία, βοηθάει στη διατήρηση της υγρασίας της επιδερμίδας και ενισχύει την απορρόφηση των δραστικών συστατικών της.

Απλά την λάτρεψα!

DUST+CREAM μου έφτιαξες τη μέρα, με ένα προϊόν που όχι μόνο ομορφαίνει την επιδερμίδα μου στη στιγμή αλλά παράλληλα την περιποιείται και την προστατεύει.

Τώρα είμαι έτοιμη, βαμμένη σε ελάχιστο χρόνο, έτοιμη να κατακτήσω την μέρα μου, με ένα κρυφό χαμόγελο γεμάτο αυτοπεποίθηση!

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.