ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Happy Lipstick Day: Οι editors του #jennygr μας δείχνουν το αγαπημένο κραγιόν που έχουν στην τσάντα τους


The Jennettes

29 Ιουλίου 2020

Happy Lipstick Day: Οι editors του #jennygr μας δείχνουν το αγαπημένο κραγιόν που έχουν στην τσάντα τους

Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Κραγιόν και δεν θα μπορούσαμε να μην γιορτάσουμε αυτή τη μέρα όπως της αρμόζει, δείχνοντας το αγαπημένο μας lipstick που δεν λείπει ποτέ από τη τσάντα μας. Άλλωστε, αγαπάμε τα κραγιόν και αφού είναι εκείνο το σωτήριο beauty item που ακόμη και άβαφες να είμαστε, θα δώσει στο πρόσωπό μας τη ζωντάνια που θέλουμε.

Όλες μας έχουμε τουλάχιστον ένα ή και περισσότερα στην τσάντα μας, και στο γραφείο του #jennygr για να τιμήσουμε αυτή τη μέρα, σας παρουσιάζουμε το lipstick που το τελευταίο διάστημα μας έχει κλέψει την καρδιά.

Ελένη Τσούτση - Beauty editor

jenny.gr

Αν ένα είναι το αγαπημένο μου beauty item, αυτό δεν είναι άλλο από το κραγιόν αφού πάντα μου φτιάχνει τη διάθεση και είναι η πιο ιερή στιγμή στο μακιγιάζ μου. Πάντα θα έχω στην τσάντα μου τρεις διαφορετικές αποχρώσεις για να επιλέγω την κατάλληλη για κάθε περίσταση. Ειδικά αν μετά το γραφείο βγω, θέλω να έχω επιλογές και ως lipstick addict, μία δεν είναι αρκετή! Το τελευταίο διάστημα, αν και ανέκαθεν λάτρευα τις έντονες κόκκινες αποχρώσεις, έχω κολλήσει στην κυριολεξία με μια nude απόχρωση της Mac. Ένα ενυδατικό, ανάλαφρο ματ κραγιόν που προσφέρει τέλεια κάλυψη και κάνει τα χείλη μου να δείχνουν ζουμερά και σαρκώδη.

Μac Powder Liquid Lipcolour Mull It Over

Έλενα Κρητικού- Deputy Editor

jenny.gr

Δεν χωράει αμφιβολία ότι μία από τις πιο αγαπημένες συνήθειες κάθε γυναίκας είναι η στιγμή που φοράει το αγαπημένο της κραγιόν μπροστά στον καθρέφτη. Ακόμη και όταν γίνεται βιαστικά λίγο πριν από ένα σημαντικό meeting ή λίγο πριν ξεκινήσει μια απλή μέρα στο γραφείο, η επιλογή του αγαπημένου κραγιόν για κάθε περίσταση μοιάζει με ιεροτελεστία, που μεταμορφώνει την ψυχολογία! Ως λάτρης του κραγιόν, θεωρώ πως κάθε απόχρωση συμβολίζει κάθε φορά τη διάθεσή μου. Αυτό το διάστημα, με αντιπροσωπεύει το κραγιόν Full Color Lipstick της Erre Due στο ανοιχτό μπορντό, που ενυδατώνει και προσφέρει πλούσιο και λαμπερό χρώμα με μια κίνηση.

Erre Due Full Color Lipstick

Χριστίνα Θεοδωροπούλου - Editor in Chief

jenny.gr

Όταν πρόκειται για μακιγιάζ, το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι το lipstick. Η αλήθεια είναι ότι πάντα δίνει έμφαση στα χείλη μου όταν βάφομαι, σχεδόν ασυνείδητα. Επομένως, το lipstick στο νεσεσέρ μου έχει περίοπτη θέση και σχεδόν παντού έχω αφήσει ένα. Στο αυτοκίνητο, στο γραφείο και φυσικά στην τσάντα μου, πάντα υπάρχει ένα lipstick ή ένα lipgloss. Ανάλογα την εποχή και τη διάθεσή μου, τα χρώματα και οι υφές αλλάζουν. Ωστόσο, ποτέ δεν θα ξεμείνω από τα βασικά. 

Λόγω εποχής λοιπόν, και πιο ανάλαφρης διάθεσης, αυτή την εποχή στην τσάντα μου, υπάρχει ένα nude lipstain που αφήνει ένα διακριτικό, αλλά όχι αδιάφορο nude χρώμα στα χείλη. Δεν είναι μουντό, ούτε πολύ εντυπωσιακό και σίγουρα μπορεί να σταθεί μόνο του, αλλά και να συμπληρώσει ένα πιο έντονο μακιγιάζ. Είναι ιδανικό για τις μέρες που αποφεύγω το βαρύ μακιγιάζ, αλλά και για τις μέρες που φεύγω, τρέχοντας από το σπίτι αργοπορημένη. Το Lipglass της MAC, (η δική μου απόχρωση είναι η Voyeur-Is- Me) είναι ένα από τα passeprtout lipsticks, αφού δεν χρειάζεται περίγραμμα, είναι σταθερό και σίγουρα θα βρείτε την απόχρωση που ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα. 

MAC Lipglass Voyeur-Is- Me

Μάρθα Κουμπάνη - Fashion Editor

jenny.gr

 Όσο μεγαλώνω, τόσο λιγότερα προϊόντα θέλω να χρησιμοποιώ για το μακιγιάζ μου. Το κραγιόν ήταν, είναι και θα είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής, αφού όχι μόνο ενυδατώνει τα χείλη μου και τους χαρίζει αυτή την άνετη αίσθηση, αλλά δίνει και χρώμα και φωτίζει το πρόσωπο. Τις περισσότερες φορές επιλέγω αποχρώσεις που ταιριάζουν με το look of the day μου. Υπάρχει πάντα τουλάχιστον, ένα μέσα στην τσάντα μου, είτε πρόκειται για μια χαλαρή hobo bag, μια δομημένη tote ή ένα τσαντάκι από χάντρες. Αυτή την περιόδο λατρεύω το Lancome L'Absolu Rouge στην απόχρωση 290 Poême, για το διακριτικό ροζ χρώμα που χαρίζει στα χείλη μου (Tip: Καμιά φορά απλώνω λίγο και στα ζυγωματικά). Έχει την τέλεια ματ υφή, χωρίς να κολλάει και μεγάλη διάρκεια. Έτσι το φοράω όλη μέρα στο γραφείο!

 Lancome L'Absolu Rouge

Τζουλιάννα Καρνέζη- Well Being Editor

jenny.gr

Eίναι έντονο, καλοκαιρινό, δροσερό, διασκεδαστικό κολακεύει όλες τις αποχρώσεις δέρματος, από τις πιο σκούρες, μέχρι τις πιο ανοιχτές και δείχνει πως έχεις μια παιχνιδιάρικη, sexy διάθεση! 

Ναι, το έχω δηλώσει πολλές φορές ότι το κόκκινο κραγιόν το λατρεύω. Μπορεί οι φίλες μου να αναρωτιούνται τι θα φορέσω για να βγούμε, σίγουρα όμως δεν αναρωτιούνται για το κραγιόν που θα φορώ. Σίγουρα θα είναι κόκκινο. Δεν σνομπάρω τα άλλα χρώματα, απλά έχω και εγώ τις προτιμήσεις μου.

Το κόκκινο κραγιόν της L’Oréal Paris είναι ένα διαχρονικό must και το δικό μου αγαπημένο χρώμα.

L’Oréal Paris

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.