ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Χαρίστε στο πρόσωπό σας υγεία και λάμψη με τα καλύτερα ρουζ


Ελένη Τσούτση

13 Αυγούστου 2020

Χαρίστε στο πρόσωπό σας υγεία και λάμψη με τα καλύτερα ρουζ

Το ρουζ είναι το beauty item που χαρίζει την αίσθηση υγείας κάθε εποχή και ειδικότερα το καλοκαίρι για να κάνει το πρόσωπό μας ακόμη πιο φρέσκο. Ακόμη, το ρουζ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο μακιγιάζ μας γιατί χάρη σ’ αυτό μπορούμε να έχουμε την όψη υγείας που επιθυμούμε.

Άλλοτε μπορεί να κάνει ένα καταπληκτικό μακιγιάζ να δείχνει μουντό και άλλες φορές πραγματικά να το απογειώσει. Το summer makeup look είναι η τέλεια ευκαιρία για να ανανεώσετε την απόχρωση που μέχρι τώρα χρησιμοποιούσατε και να επιλέξετε μία από τις παρακάτω που θα σας εμπνεύσουν για να κάνετε τις πιο glam εμφανίσεις!

#1. Korres Draping Palette Trio - Pink

Πρωτοποριακή παλέτα τριών αποχρώσεων για τεχνική draping με ρουζ, highlighter και bronzer που αναμειγνύονται άψογα, προσφέροντας φυσική, σμιλεμένη όψη

#2. Mac Extra Dimension Blush

Ένα ρουζ για να πετύχετε λαμπερή όψη που αντανακλά το φως και αφήνει ένα ομοιόμορφο τελείωμα, σαν δεύτερη επιδερμίδα.

#3. Ρουζ Nectar, Bobbi Brown

Χαρίστε στην επιδερμίδα σας φρέσκια λάμψη με μεταξένιες αποχρώσεις από πολυτελές ρουζ με τέλεια σύνθεση.

#4. Erre Due Wet & Dry Sparkler for Cheeks

Ρουζ με πρωτοποριακή σύνθεση βασισμένη στην τεχνολογία baked, για εκλεπτυσμένη λάμψη στα ζυγωματικά. Περιέχει βιταμίνη Ε, γνωστή για τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες και έλαια jojoba που ενυδατώνουν και διατηρούν απαλή την επιδερμίδα, προσφέροντας ευχάριστη εφαρμογή.

Δείτε ακόμη: 20-30 ετών: Τα πιο hot κουρέματα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.