ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πράσινη σκιά: Δοκιμάστε την πιο τολμηρή τάση της σεζόν


Ελένη Τσούτση

28 Αυγούστου 2020

Πράσινη σκιά: Δοκιμάστε την πιο τολμηρή τάση της σεζόν

Tο πράσινο έρχεται να διεκδικήσει έδαφος από σήμερα και πιθανότατα μέχρι και τoν χειμώνα. Δεδομένο ότι οι περισσότερες προτιμούν τη μεταλλική του υφή, η συγκεκριμένη απόχρωση θα πρωταγωνιστήσει στα festive makeup looks των εορτών (όσο νωρίς και αν σας φαίνεται).

Σύμφωνα μάλιστα με το Pinterest η πράσινη σκιά και γενικότερα το μακιγιάζ ματιών στη συγκεκριμένη απόχρωση έχει αυξηθεί στην αναζήτηση κατά 70%, τους τελευταίους μήνες. 

Κάποια από τα πιο πολυσηζητημένα beauty brands στα λανσαρίσματά τους έχουν σκιές σε ανάλογες αποχρώσεις. 

https://instagram.com/p/BsT8b4dh9YD/

Δεδομένο ότι η νέα σεζόν έρχεται και μας θέλει ανανεωμένες και έχουμε ήδη ξεκινήσει την έρευνα για σκιές σε πράσινο μεταλλικό χρώμα, ιδανικά να περιέχει και glitter. Με μία μικρή έρευνα online, βρήκαμε ορισμένα και σας προτείνουμε να επενδύσετε και να το επιλέξετε για το επόμενο makeup look σας.

Συνδυάστε μία από τις παραπάνω σκιές με nude lips. Είναι ο ιδανικός συνδυασμός στο μακιγιάζ. Δίνουμε έμφαση στο μάτι και αφήνουμε σε φυσικούς τόνους τα χείλη.

https://instagram.com/p/BoUOFgxBen3/https://instagram.com/p/BnjXLF8ge8m

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.