Πώς να πετύχετε τις τέλειες αφέλειες

Ελένη Τσούτση
Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020

Οι αφέλειες αποτελούν την πιο hot τάση αυτής της σεζόν και όλα δείχνουν ότι θα μας απασχολούν και την επόμενη χρονιά. Οι Γαλλίδες είναι εκείνες που αδιαμφισβήτητα έχουν τις πιο ωραίες αφέλειες και δείχνουν να ξέρουν να τις περιποιούνται σωστά και να πέφτουν τόσο ανάλαφρα στο πρόσωπό τους.

Επειδή τελευταία υιοθέτησα και εγώ αυτό το look, (και μου αρέσει πολύ), αναζήτησα μικρά tips που θα στρώνουν καλύτερα αλλά θα δείχνουν και επιμελώς ατημέλητες, (τα θέλω όλα δικά μου).

#1. Όταν αρχίσετε να στεγνώνετε τα μαλλιά σας, ξεκινήστε από τις αφέλειες και στεγνώστε τις, κρατώντας το σεσουάρ με καθοδική φορά, αυτό θα δώσει πιο εύκολα τη φόρμα που επιθυμείτε.

#2. Επειδή έχουμε την τάση να πιάνουμε τα μαλλιά μας και ειδικά τις αφέλειες μας, για να έχετε καθημερινά τέλειο αποτέλεσμα, μπορείτε να λούζετε τις αφέλειες σας συχνότερα σε σύγκριση με τα υπόλοιπα μαλλιά.

#3. Θα πρέπει να έχετε τέλειες σχέσεις με τον κομμωτή της γειτονιάς σας καθώς χρειάζεται συχνό κούρεμα (έστω και λίγα χιλιοστά) για να πέφτουν σωστά στο πρόσωπό σας.

Τέλος, μην επιχειρήσετε να κουρέψετε μόνες σας τις αφέλειες γιατί απαιτείται ιδιαίτερη τεχνική, (μιλάω ως παθούσα).

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς!