ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η Selena Gomez μας δείχνει πώς δημιουργεί το αγαπημένο της cat eye makeup look


Ελένη Τσούτση

7 Σεπτεμβρίου 2020

Η Selena Gomez μας δείχνει πώς δημιουργεί το αγαπημένο της cat eye makeup look

Πριν από λίγες ημέρες η Selena Gomez λάνσαρε τη δική της beauty σειρά που ονομάζεται Rare, όπως έκαναν και άλλες αγαπημένες stars, ακολουθώντας έτσι το παράδειγμα της Rihanna και της Victoria Beckham. Μάλιστα, ο επίσημος λογαριασμός της εταιρίας της στο Instagram έχει καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερους από 1 εκατομμύριο followers και οι λάτρεις της ομορφιάς ανυπομονούν να μάθουν περισσότερα.

«Στόχος του @rarebeauty είναι να σας κάνει να αποδεχτείτε ποιοι είστε και να βρείτε την ομορφιά στις ατέλειές σας», γράφει η ανάρτηση του brand στο Instagram και αποκαλύπτει για ακόμη μια φορά την ευαίσθητη πλευρά της.

https://instagram.com/p/CEqQTQZncP9

Όπως ήταν φυσικό, οι fans της ενθουσιάστηκαν και εκείνη δεν θα μπορούσε να μην μας δείξει πώς δημιουργεί ένα από τα αγαπημένα της μακιγιάζ που είναι το cat eye. Η pop star λατρεύει να τονίζει τα μάτια της και να κάνει το βλέμμα της έντονο, χρησιμοποιώντας eyeliner.

"Kρατάει" σε ήσυχους τόνους το υπόλοιπο μακιγιάζ της και μας προετοιμάζει για τα fall makeup looks.

https://www.youtube.com/watch?v=kGg44zdgHYM

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.