ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η Jessica Alba αποκάλυψε το σημείο στο πρόσωπο των Ελληνίδων που θαυμάζει περισσότερο


Ελένη Τσούτση

10 Σεπτεμβρίου 2020

Η Jessica Alba αποκάλυψε το σημείο στο πρόσωπο των Ελληνίδων που θαυμάζει περισσότερο

Η Jessica Alba τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη δική της αυτοκρατορία, που έχει δημιουργήσει στον κόσμο της ομορφιάς αφού η εταιρεία της, Honest, διαθέτει τόσο φυτικά καλλυντικά όσο και βρεφικά προϊόντα και σημείωνει τεράστια επιτυχία.

Η ίδια λατρεύει το μακιγιάζ και θα λέγαμε ότι δίπλα στους experts τόσα χρόνια έχει εκπαιδευτεί τέλεια αφού ότι μας δείχνει, μας αρέσει πολύ και της ταιριάζει μοναδικά. Μάλιστα, σε ένα από τα τελευταία βίντεο που δημιούργησε για το κανάλι της στο Youtube, η γοητευτική ηθοποιός δείχνει πώς δημιουργεί μόνη της το μακιγιάζ της και το αποτέλεσμα είναι τόσο natural που μας εμπνέει να το δοκιμάσουμε. 

Αυτό όμως, που ακούσαμε να λέει για τις Ελληνίδες και μας ενθουσίασε, είναι ότι ξεχωρίζει τα φρύδια τους. Πιο συγκεκριμένα, η Alba για τις ανάγκες του βίντεο, συνεργάστηκε με την ελληνικής καταγωγής Youtuber, Sofia Vlachos και εξομολογήθηκε τα εξής: 

«Αγαπώ τα μεγάλα ελληνικά φρύδια. Εγώ τα δικά μου τα έβγαλα όλα. Μέχρι και την τελευταία τρίχα. Έχω κάνει microblading, αλλά ακόμα χρειάζεται να τα γεμίζω».

Δείτε το σχετικό video:

https://www.youtube.com/watch?v=Q9DKveCQYH4&feature=emb_title

Δείτε ακόμη:

Κεντρική φωτογραφία: Splash Ideal Images

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.