ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

3 αποχρώσεις κραγιόν που θα λατρέψετε το φθινόπωρο


Ελένη Τσούτση

20 Σεπτεμβρίου 2020

3 αποχρώσεις κραγιόν που θα λατρέψετε το φθινόπωρο

Τα κραγιόν είναι το σήμα κατατεθέν όλων των γυναικών αφού με μια κίνηση ολοκληρώνει το μακιγιάζ και συμπληρώνει μοναδικά κάθε εμφάνιση. Αυτό το φθινόπωρο, ακόμη και αν φοράτε μάσκα προστασίας πειραματιστείτε με διαφορετικές αποχρώσεις και αναδείξτε το κάθε look σας, γιατί είναι κοινό μυστικό πλέον ότι μια έντονη απόχρωση κραγιόν μπορεί να αλλάξει όλη σας τη διάθεση.

Από ματ μέχρι glossy τελείωμα και από nude μέχρι βαθύ κόκκινο, επιλέξτε το κραγιόν που θα υπογράφει τις φθινοπωρινές σας εμφανίσεις:

#1. Berry

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές φθινοπωρινές αποχρώσεις που αναδεικνύει υπέροχα τα μπλε ή πράσινα μάτια. Αν διστάζετε να υιοθετήσετε αυτό το χρώμα, κρατήστε το υπόλοιπο μακιγιάζ σας απλό. 

jenny.gr

Maybelline Superstay Matte Ink στην απόχρωση Νο 50 

#2. Φλογερό κόκκινο

Η πιο hot κόκκινη απόχρωση της σεζόν. Το αινιγματικό κόκκινο ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες ενώ κάνει τα δόντια να φαίνονται πιο λευκά. 

jenny.gr

Clinique Pop Matte Lip Colour  Primer 03 Ruby Pop

#3. Dusty Ροζ

Μια παραλλαγή των κλασικών nude με ροζ υποτόνους. Η απόχρωση αυτή κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο γεμάτα με φυσικό τρόπο. Η ιδανική επιλογή για κάθε μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ.

jenny.gr

Korres Raspberry Matte Twist Lipstick Dusty Pink 

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.