ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς θα πετύχετε το τέλειο φυσικό μακιγιάζ


Ελένη Τσούτση

22 Σεπτεμβρίου 2020

Πώς θα πετύχετε το τέλειο φυσικό μακιγιάζ

Οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να έχουν ένα φυσικό μακιγιάζ αλλά το δύσκολο είναι η τεχνική. Για να πετύχετε το natural look πρέπει να δουλέψετε σωστά τα προϊόντα στο πρόσωπό σας και να κάνετε την κατάλληλη προετοιμασία στο δέρμα, για να στρώσουν και απορροφηθούν καλύτερα.

Ποια είναι αυτά και τι προϊόντα χρειάζεστε;

Ενυδάτωση
Η ενυδάτωση δεν είναι απαραίτητη μόνο πρωί και βράδυ, οι makeup artists προτείνουν και πριν το μακιγιάζ. Πριν από κάθε makeup look, καθαρίστε και ενυδατώστε το πρόσωπό σας, με μία ελαφριά κρέμα ή ακόμα και με ένα serum. Με αυτό τον τρόπο η επιδερμίδα σας θα αναζωογονηθεί και θα πάρει αυτή τη φυσική λάμψη που είναι απαραίτητη.

Primer
Είναι το προϊόν που χρησιμοποιούν όλοι οι makeup artists πριν τη βάση. Το primer προετοιμάζει την επιδερμίδα για το μακιγιάζ και όταν απλώνεται η βάση, αποκτά τέλεια υφή και λαμπερή όψη.

Τρόπος Βαψίματος
Οι κινήσεις και ο τρόπος που θα εφαρμόσουμε το μακιγιάζ στο πρόσωπό  μας είναι σημαντικός. Ξεκινάμε από το κέντρο του προσώπου και συνεχίζουμε με φορά προς τα ζυγωματικά. Στη συνέχεια κατεβαίνουμε στα χείλη, το πηγούνι και το λαιμό. Δουλεύουμε πάντα μικρές ποσότητες, με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις.

Για λαμπερό αποτέλεσμα
Είναι σημαντικό να δημιουργήσουμε διαστάσεις στο πρόσωπό μας. Για λαμπερό αποτέλεσμα, shiny όψη δουλεύουμε highlighter, στα σημεία που πέφτει ο ήλιος  μήλα, τόξο φρυδιού, γέφυρα μύτης.

Δείτε ακόμη: