ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το λαμπερό και ξεκούραστο βλέμμα είναι το απόλυτο makeup trend


Ελένη Τσούτση

1 Οκτωβρίου 2020

Το λαμπερό και ξεκούραστο βλέμμα είναι το απόλυτο makeup trend

Τα catwalks της Εβδομάδας Μόδας μάς χάρισαν μοναδικές εικόνες μακιγιάζ, και αν σε κάτι εστιάσαμε, αυτό είναι το καθαρό και ξεκούραστο βλέμμα. Οι βασικοί άξονες είναι δύο -Το natural beauty look και το colored beauty look. Αυτή τη φορά θα επικεντρωθούμε στο πρώτο και συγκεκριμένα στα μάτια, τα οποία είδαμε πολύ φρέσκα και νεανικά σε πολλά διάσημα catwalks.

Στα fashion shows Dior, Versace και Erdem παρατηρήσαμε ένα natural & bright eye makeup look, που μας άρεσε πολύ.

jenny.gr

Φυσικά, για να έχετε ένα άψογο αποτέλεσμα και να χρησιμοποιήσετε τις nude σκιές, που θα δώσουν στα μάτια τη φυσική λάμψη που θέλετε, χρειάζεται μία προετοιμασία. Εκτός από τη σωστή ενυδάτωση της περιοχής γύρω από τα μάτια, καλό είναι να χρησιμοποιήσετε κι ένα eye primer για να μπορείτε να έχετε την κατάλληλη βάση για τη σκιά. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργηθεί η κατάλληλη, ομοιόμορφη βάση στα μάτια, η οποία όχι μόνο θα τα κάνει να φαίνονται ξεκούραστα, αλλά θα βοηθήσουν να φανεί η σωστή απόχρωση της nude σκιάς που θα χρησιμοποιήσετε.

Extra tip: Περάστε τη nude σκιά σύριζα στη γραμμή του κάτω βλεφάρου για ένα ακόμα πιο λαμπερό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.