ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα beauty looks στο show του οίκου Chloé ήταν ένας ύμνος στη γαλλική φινέτσα 


Ελένη Τσούτση

2 Οκτωβρίου 2020

Τα beauty looks στο show του οίκου Chloé ήταν ένας ύμνος στη γαλλική φινέτσα 

O οίκος Chloé έστειλε το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας μέσα από την νέα του συλλογή "A Season In Hope" για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021, «A Season In Hope», και φυσικά κατάφερε να μας εντυπωσιάσει τόσο με τις δημιουργίες του όσο και τα beauty looks, που ήταν χωρίς αμφιβολία ένας ύμνος στη γαλλική φινέτσα.

Τα μοντέλα περπάτησαν μέχρι το Palais de Tokyo, με αυτή την αυθόρμητη και "γλυκιά" θηλυκότητα, που  χαρακτηρίζει τις δημιουργίες του οίκου Chloé, κι εμείς κρατήσαμε σημειώσεις. Τα beauty looks στο show του οίκου ήταν αφιερωμένα και εμπνευσμένα από την γαλλική κομψότητα, που τονίστηκε με έναν πιο edgy χαρακτήρα. Έντονο eyeliner, απαλά χείλη στο μακιγιάζ και wet look στα μαλλιά ήταν τα σημεία που ξεχωρίσαμε και έδωσαν ένα ζωντανό και φρέσκο ύφος σε όλα τα σύνολα.

jenny.gr

Ο δυναμισμός στο μακιγιάζ και τα μαλλιά ήταν σημείο αναφοράς και μας έκανε να διαπιστώσουμε για άλλη μια φορά πως η απλότητα μπορεί να κρύβεται σε τέτοιες εικόνες!

jenny.gr
jenny.gr
jenny.gr

 Δείτε ακόμη:

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.