ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

H επιστροφή στα χρόνια της αθωότητας από τον οίκο Erdem


Ελένη Τσούτση

24 Σεπτεμβρίου 2020

H επιστροφή στα χρόνια της αθωότητας από τον οίκο Erdem

Όλοι θα θέλαμε να ξαναγίνουμε για λίγο ή και για πολύ παιδιά και να επιστρέψουμε στα χρόνια της αθωότητας και της ανεμελιάς, να νιώσουμε ξανά αυθόρμητοι και ελεύθεροι. Αυτό ακριβώς το συναίσθημα μάς δημιούργησε ο οίκος Erdem με την νέα του collection για την άνοιξη/ καλοκαίρι 2021. Τόσο οι μοναδικές δημιουργίες του όσο και τα μακιγιάζ των μοντέλων ήταν εμπνευσμένα από την εποχή της αθωότητας και του ρομαντισμού.

Η νέα καμπάνια του οίκου έρχεται πάνω στην ώρα που όλοι έχουμε επανεκτιμήσει την ανάγκη μας για επαφή με την αγνότητα και την καθαρότητα όλων. Το μακιγιάζ πρωταγωνιστούσε με όμορφα τονισμένα τα μήλα, έντονα φρύδια και χείλη σε ήσυχους ροζ τόνους.

Αναμφίβολα, τα makeup looks δημιουργούν την αίσθηση της απλότητας και το φυσικό μακιγιάζ είναι στα καλύτερά του! Μια εικόνα απλή αλλά τόσο αληθινή, που μας υπενθυμίζει πως πρέπει να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή στη ζωή.

https://instagram.com/p/CFcbO6-F2f3https://instagram.com/p/CFcBibrFv2x

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.