ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

O οίκος Miu Miu μας έδειξε το πιο ανατρεπτικό trend για τα φρύδια και μας δίχασε


Ελένη Τσούτση

7 Οκτωβρίου 2020

O οίκος Miu Miu μας έδειξε το πιο ανατρεπτικό trend για τα φρύδια και μας δίχασε

Το fashion week συνεχίζεται με τελευταίο σταθμό το Παρίσι και η επιτομή της κομψότητας δεν θα μπορούσε να λείπει. Ένας από τους οίκους που μας εντυπωσίασε είναι ο Miu Miu καθώς η νέα συλλογή της Miuccia Prada για την άνοιξη /καλοκαίρι 2021 ήταν άκρως ανατρεπτική, και όχι τόσο για τις δημιουργίες, αλλά για τα beauty looks.

Πιο συγκεκριμένα, η συλλογή παρουσιάστηκε σε ένα runway που θύμιζε στάδιο, και την παράσταση έκλεψαν τα φρύδια των μοντέλων, τα οποία ήταν εμπνευσμένα από τα ’90s και μας δίχασαν. Πρόκειται για ένα αμφιλεγόμενο trend - το " shaved-in eyebrow trend", δηλαδή τα φρύδια είναι ξυρισμένα στις εξωτερικές γωνίες, και η αλήθεια είναι ότι μας δίχασε.

jenny.gr

Μπορεί στα ’90s, πολλοί stars να υιοθετούσαν την συγκεκριμένη τάση αλλά σήμερα, ίσως είναι λίγο υπερβολικό. Φυσικά, αν το στιλ σας έχει το συγκεκριμένο ύφος και έχετε ένα καλοσχηματισμένο σχήμα, μπορεί να σας ταιριάζει. Είναι μια τολμηρή τάση που αναμφίβολα χρειάζεται αρκετή μελέτη πριν την υιοθετήσετε!

jenny.gr

 

https://instagram.com/p/CGAGfg8AG0V

Δείτε ακόμη:

Φωτογραφίες: Splash Ideal Images

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.