ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

H Kris Jenner κάνει το μακιγιάζ της Kylie Jenner σε ένα video που σίγουρα δεν περιμέναμε


Ελένη Τσούτση

14 Οκτωβρίου 2020

H Kris Jenner κάνει το μακιγιάζ της Kylie Jenner σε ένα video που σίγουρα δεν περιμέναμε

H Kris Jenner είναι η πιο διάσημη manager και όλες οι Kardashians ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της σε κάθε τους βήμα. Η ίδια είναι πολύ κοντά με την κόρη της, Kylie Jenner και μαζί έκαναν ένα video που σίγουρα δεν το περιμέναμε. 

Η 64χρονη manager επιμελήθηκε το μακιγιάζ της 23χρονης κόρης της, η οποία δήλωσε στην κάμερα πως ένιωθε τρομαγμένη με το τελικό αποτέλεσμα και τις δεξιότητες της μαμάς της. Η Kris Jenner απάντησε:

“Θα φέρουμε πίσω τα 80’s! Απλώς κάθισε πίσω και χαλάρωσε!”

Μαμά και κόρη φαίνεται πως απολαμβάνουν με πολύ χιούμορ την όλη διαδικασία και μπορεί να υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες ως προς το τελικό αποτέλεσμα, αλλά όπως θα δείτε στο παρακάτω video, από ότι φαίνεται η Kris Jenner είναι και αρκετά καλή makeup artist.

Η beauty guru δημοσίευσε το video στο κανάλι της στο Youtube για να δείξει το αποτέλεσμα στους 9 εκατομμύρια followers της. H ιδρύτρια των Kylie Cosmetics και Kylie Skin έχει εισχωρήσει και στον κόσμο του Youtube αφού γνωρίζει καλά πως εκεί είναι το κοινό της και θέλει να αυξήσει τις πωλήσεις της.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=611&v=4K_94XFaEgY&feature=emb_title

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.