ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

H Lily Collins, η πρωταγωνίστρια του Emily in Paris, μας δείχνει για πρώτη φορά όλα τα μυστικά του μακιγιάζ της


Ελένη Τσούτση

15 Οκτωβρίου 2020

H Lily Collins, η πρωταγωνίστρια του Emily in Paris, μας δείχνει για πρώτη φορά όλα τα μυστικά του μακιγιάζ της

H όμορφη ηθοποιός, Lily Collins, έχει καταφέρει να μας εντυπωσιάσει μέσα από τη σειρά του Netflix "Emily in Paris" αφού κάθε της εμφάνιση αποτελεί ένα μάθημα στιλ για εμάς. Φυσικά, εκτός από το μοναδικό της look, εξίσου αξιοσημείωτα είναι και τα μακιγιάζ που επιλέγει, (fact: θέλουμε να έχουμε τα φρύδια της). 

Η ίδια έχει υιοθετήσει αβίαστα το κομψό look των Γαλλίδων και στο μακιγιάζ, κι εμείς κρατάμε σημειώσεις από κάθε της εμφάνιση τόσο στη σειρά όσο και εκτός της σειράς. Το μακιγιάζ της είναι φυσικό και κομψό, και μοιάζει όμως να έχει γίνει χωρίς καμία απολύτως προσπάθεια.

Η 31χρονη star πρόσφατα έκανε μια συνεργασία με τη Vogue, και μάλλον άκουσε το αίτημα όλων των γυναικών, που θέλουν να μάθουν τα μυστικά του μακιγιάζ της, μιας και είναι τόσο λαμπερή και φρέσκια! Φαίνεται ότι η Lily έχει ήδη γίνει μια κομψή Γαλλίδα, πράγμα που το βλέπουμε στα μαλλιά και στο μακιγιάζ της.

https://www.youtube.com/watch?v=zpDuNzO_rwAhttps://instagram.com/p/CGV0ewZp6Xk

Στην παρακάτω gallery όπως θα δείτε, οι επιλογές της Lily Collins έχουν την παριζιάνικη beauty αισθητική που θα σας εμπνεύσουν να δημιουργήσετε τα δικά σας makeup looks:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.