ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Οι καλύτερες συμβουλές μακιγιάζ για να βελτιώσετε το πεσμένο βλέφαρο


Ελένη Τσούτση

20 Οκτωβρίου 2020

Οι καλύτερες συμβουλές  μακιγιάζ για να βελτιώσετε το πεσμένο βλέφαρο

Αν θεωρείτε ότι τα πεσμένα βλέφαρα θα σας εμποδίσουν να δημιουργήσετε ένα όμορφο μακιγιάζ, τότε κάνετε λάθος. Υπάρχουν μερικά beauty tricks, που μπορούν να βελτιώσουν την εμφάνισή σας, και να σας κάνουν να αναθεωρήσετε όσα πιστεύατε για τα πεσμένα βλέφαρα.

Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές των ειδικών:

#1. Προτιμήστε ματ σκούρες σκιές ματιών. Το σκούρο χρώμα δίνει βάθος και μικραίνει ενώ η ματ υφή του δεν τραβάει το φως. Επιλέξτε χρώματα όπως το δαμασκηνί, μπορντό, καφέ, το σκούρο μπλε, το σκούρο μωβ.

#2. Απλώστε τη σκούρα σκιά ματιών στο κινητό βλέφαρο μέχρι εκεί που ξεκινάει το κόκκαλο, δουλεύοντας την με ένα φουντωτό πινέλο.

#3. Απλώστε λίγο πιο σκούρα σκιά ματιών στην εξωτερική γωνία των ματιών. Μπορείτε να επιλέξετε σκιά ή ακόμα και μολύβι και να το σβήσετε, δουλεύοντας το με πινέλο.

jenny.gr

#4. Το περίγραμμα στις ρίζες των βλεφάρων είναι απαραίτητο. Αν δεν νιώθετε άνετα να απλώσετε το μολύβι ματιών στην εσωτερική γραμμή του άνω βλεφάρου, τότε απλώστε το μόνο στην εσωτερική γραμμή του κάτω βλεφάρου.

#5. Αν τα μάτια σας είναι εξώφθαλμα, κάντε το περίγραμμα λίγο πιο έντονο, πατώντας και εξωτερικά στις ρίζες των βλεφάρων.

#6. Επειδή τα μεγάλα μάτια συνήθως συνοδεύονται από έντονες βλεφαρίδες, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε πολύ έντονη μάσκαρα και επιπλέον, ίσως σε εσάς μια στρώση να είναι αρκετή. 

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.