ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

H Chiara Ferragni μας δείχνει τον τέλειο τρόπο για να φορέσουμε την μπλε σκιά


Ελένη Τσούτση

29 Οκτωβρίου 2020

H Chiara Ferragni μας δείχνει τον τέλειο τρόπο για να φορέσουμε την μπλε σκιά

Το μακιγιάζ είναι παιχνίδι αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που το ξεχνάμε να πειραματιζόμαστε επιλέγοντας πιο τολμηρές αποχρώσεις. Μια από αυτές τις αποχρώσεις είναι η μπλε σκιά, την οποία ίσως όταν την σκεφτόμαστε κάνουμε συνειρμούς με ένα υπερβολικό αποτέλεσμα. Η Chiara Ferragni όμως ήρθε να μας δείξει ότι αυτή σκέψη ανήκει μόνο στη φαντασία μας.

Η διάσημη fashion blogger φόρεσε την μπλε σκιά και μας έδειξε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος για τη φοβόμαστε Η Chiara ανέβασε μερικές φωτογραφίες στο Instagram της και ποζάρει στο φακό με το πιο έντονο και stylish eye look. Αφορμή για αυτά τα eye looks ήταν η συνεργασία της με την εταιρεία Lancome με την οποία δημιούργησαν μια δεύτερη limited edition συλλογή μακιγιάζ. 

Η όμορφη influencer θέλει να πειραματίζεται με το μακιγιάζ της και της αρέσει να τονίζει τα μπλε μάτια της με έντονες αποχρώσεις όπως το μπλε. Κρατά ήσυχους τόνους στο υπόλοιπο πρόσωπο και το τελικό αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Plus, το συγκεκριμένο μακιγιάζ είναι ιδανικό για αυτές τις ημέρες που φοράμε παντού μάσκα και πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν τα μάτια μας.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.