ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η Halle Berry ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ στα 54 της και μας εντυπωσιάζει με την επιδερμίδα της


Ελένη Τσούτση

2 Νοεμβρίου 2020

Η Halle Berry ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ στα 54 της και μας εντυπωσιάζει με την επιδερμίδα της

H Halle Berry ανήκει στην κατηγορία των πιο ακομπλεξάριστων stars που λατρεύουν τη φυσικότητα και την απλότητα τόσο στο ντύσιμο όσο και στο μακιγιάζ. Η λαμπερή star αποφάσισε να γιορτάσει το τέλος της καραντίνας όπως δήλωσε και την επιστροφή στη δουλειά με μια selfie φωτογραφία που μας εντυπωσίασε. 

Η Halle Berry δεν έμοιαζε καθόλου με την απαστράπτουσα ηθοποιό που βλέπουμε συνήθως να περπατάει στο κόκκινο χαλί. Το πρόσωπο της Halle Berry δεν είχε ίχνος μακιγιάζ επάνω του και μας απέδειξε ότι τα 54 της χρόνια είναι απλά ένας αριθμός και τίποτε άλλο.

Η ηθοποιός βρίσκεται πολλά χρόνια στο Hollywood κι έχει καταφέρει να συγκεντρώσει εκατομμύρια fans σε όλον τον πλανήτη. Το ανδρικό κοινό τη λατρεύει, ενώ το γυναικείο τη θαυμάζει και τη βλέπει ως πρότυπο για πολλά πράγματα της ζωής της. Ένα από αυτά είναι το γεγονός ότι δεν διστάζει να ποζάρει όπως πραγματικά είναι χωρίς κανένα φίλτρο.

Δείτε την εντυπωσιακή επιδερμίδα της ηθοποιού:

jenny.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.