ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Οι καλύτερες mascaras που θα κάνουν το βλέμμα σας ακαταμάχητο


Ελένη Τσούτση

5 Νοεμβρίου 2020

Οι καλύτερες mascaras που θα κάνουν το βλέμμα σας ακαταμάχητο

Φαντάζομαι, έχετε ακούσει αρκετές φορές τις φίλες σας, να λένε: «Μπορώ χωρίς καθόλου μακιγιάζ, αλλά, όχι χωρίς mascara». Η mascara είναι από τα αγαπημένα beauty items των γυναικών, και όχι άδικα, καθώς μόνο ένα πέρασμα αρκεί για το τέλειο eye look. Αυτές τις μέρες μάλιστα, που φοράμε την μάσκα στο πρόσωπό μας για να προστατευτούμε από τον ιό, μπορούμε να επενδύσουμε σε μια μάσκαρα που θα κάνει το βλέμμα μας ακόμη πιο έντονο. 

Άλλωστε στο μακιγιάζ των ματιών, το Α και το Ω είναι οι βλεφαρίδες, οπότε φροντίστε να αποκτήσετε την κατάλληλη μάσκαρα, που θα χαρίσει σε αυτά τέλειο όγκο και μήκος και θα γίνει ο σύμμαχός σας για τα πιο όμορφα eye looks. Από τα πιο ελκυστικά μακιγιάζ είναι αυτά, που έχουν έντονα μάτια, με πολλές στρώσεις mascara ενώ το υπόλοιπο πρόσωπο είναι φυσικό, για παράδειγμα με nude τόνους. Φυσικά τώρα, που δεν αποχωριζόμαστε τις μάσκες προστασίας, κάνουμε focus στα μάτια!

Επειδή, λοιπόν, όσο ο καιρός φτιάχνει, τόσο θα προτιμάμε πιο ελαφρύ μακιγιάζ ή και καθόλου, συγκεντρώσαμε τις top μάσκαρες που θα θέλετε να δοκιμάσετε αυτή τη σεζόν.

Δείτε τις καλύτερες mascaras της αγοράς: