ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

H μικρή Harper επιμελείται το eye look της Victoria και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό


Ελένη Τσούτση

10 Νοεμβρίου 2020

H μικρή Harper επιμελείται το eye look της Victoria και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό

H μικρή Harper μπορεί να είναι μόλις 9 χρονών αλλά όλα δείχνουν ότι θα ακολουθήσει τα βήματα της διάσημης μαμάς της, Victoria. Το διάσημο πρώην μέλος των Spice Girls έχει τη δική της σειρά καλλυντικών και ανέβασε ένα τρυφερό videο στο Instagram στο οποίο δείχνει το smokey eye, που της έκανε η κόρη της, και το αποτέλεσμα μοιάζει επαγγελματικό.

Η περήφανη μαμά έγραψε στη λεζάντα:

“Ευχαριστώ πολύ την makeup artist μου, Harper, για αυτό το μακιγιάζ!”. Το αποτέλεσμα είναι ζηλευτό, και ίσως σας χαρίσει έμπνευση για τις γιορτές αφού οι αποχρώσεις του μακιγιάζ είναι άκρως εορταστικές και μας βάζουν σε christmas mood που τόσο έχουμε ανάγκη!

Το μικρό απόσπασμα από την διαδικασία είναι απολαυστικό και τα σχόλια των θαυμαστών ήταν χιλιάδες ενώ έγραφαν πόσο ταλαντούχα είναι η Harper, και μάλιστα την αποκαλούσαν μικρή makeup artist. So cute! “Τα κορίτσια έχουν πραγματικά skills!”, έγραψε κάποιος ενώ εμείς δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο!

Δείτε το τρυφερό video:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Instant glamour ✨ VB in Lid Lustre Tea Rose & Honey. Exclusively at VictoriaBeckhamBeauty.com #CleanBeauty

A post shared by Victoria Beckham Beauty (@victoriabeckhambeauty) on

Δείτε ακόμη:

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.