ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

To beauty trick που θα κάνει το μακιγιάζ σας πιο φυσικό


Ελένη Τσούτση

11 Νοεμβρίου 2020

To beauty trick που θα κάνει το μακιγιάζ σας πιο φυσικό

Όσο τα χρόνια περνούν διαπιστώνουμε με χαρά ότι οι γυναίκες αγαπούν το natural makeup look και αναζητούν τρόπους για να το πετύχουν αφού η αλήθεια είναι ότι δεν είναι εύκολο και κρύβει και αυτό τα μυστικά του. 

Τα λαμπερά, natural look που τονίζουν τα δυνατά σημεία του προσώπου μας και δεν αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά μας είναι το ζητούμενο και αυτή τη σεζόν. Μπορεί να σκέφτεστε ότι είμαστε σε lockdown και ίσως τώρα δεν σας απασχολεί. Μπορείτε να το δείτε σαν μια ευκαιρία για να πειραματιστείτε στο σπίτι σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε στο νεσεσέρ σας όλα τα κατάλληλα καλλυντικά για την επιδερμίδα σας και δημιουργήστε ένα λαμπερό μακιγιάζ.

Αυτό σίγουρα θα σας φτιάξει τη διάθεση!

jenny.gr

Υπάρχει λοιπόν ένα trick που μπορεί να κάνει την επιδερμίδα αμέσως πιο λαμπερή και το αποτέλεσμα άκρως φυσικό. Σύμφωνα με τους makeup experts επιλέξτε να αναμείξετε ένα skincare προϊόν με το foundation σας. Λίγο foundation και μία δόση από το serum είναι αρκετές για να δημιουργήσετε τον τέλειο καμβά με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις.

Ενδεχομένως τα πρώτα λεπτά το πρόσωπό σας θα έχει υγρασία, έτσι περιμένετε μέχρι να απορροφηθεί και έπειτα εφαρμόστε τα υπόλοιπα προϊόντα μακιγιάζ.

Καλή επιτυχία!

Δείτε ακόμη:

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.