ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Οι καλύτερες σκιές ματιών για το πρωινό μακιγιάζ σας


Ελένη Τσούτση

10 Νοεμβρίου 2020

Οι καλύτερες σκιές ματιών για το πρωινό μακιγιάζ σας

Όλες οι γυναίκες θέλουν να είναι περιποιημένες και προσεγμένες για να πάνε στην δουλειά τους ή να κάνουν την πρωινή τους βόλτα. Ωστόσο οι υπερβολές δεν ταιριάζουν στο πρωινό σας look. Ακόμα και αν έχετε ένα "επίσημο" meeting, το μακιγιάζ σας πρέπει να μένει στα πλαίσια του flawless makeup look και να τονίσετε το βλέμμα σας με τα κατάλληλα χρώματα.

Οι απαλές υφές και τα ουδέτερα χρώματα χαρακτηρίζουν το φυσικό αυτό μακιγιάζ για το πρωί στο γραφείο.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Προετοιμάστε το δέρμα σας με ένα primer και στην συνέχεια απλώστε το concealer, την βάση μακιγιάζ ή ιδανικά την ενυδατική με χρώμα και την πούδρα. Δουλέψτε καλά όλα τα προϊόντα πάνω στο δέρμα για να έχετε ένα φυσικό και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

2. Απλώστε στα μάτια μια ουδέτερη σκιά ματιών μόνο στο κινητό βλέφαρο.

3. Ολοκληρώστε τα μάτια με μια στρώση μάσκαρα.

jenny.gr

4. Διορθώστε τα φρύδια σας, όσο φυσικό και αν είναι το μακιγιάζ σας, τα φρύδια πρέπει πάντα να είναι καλοσχηματισμένα.

5. Απλώστε ένα ρουζ σε απαλό κοραλί ή χλωμό καφέ χρώμα. Δουλέψτε πολύ καλά το ρουζ με το πινέλο για να απλωθεί ομοιόμορφα.

6. Ήρθε η σειρά του κραγιόν, επιλέξτε ένα ενυδατικό lip balm αφού φοράτε τη μάσκα προστασίας και ένα έντονο κραγιόν δεν θα φαίνεται. Επομένως χαρίστε ενυδάτωση στα χείλη σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.