ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η Jennifer Lopez ήταν πιο εκθαμβωτική από ποτέ στα E! People’s Choice Awards 


Ελένη Τσούτση

16 Νοεμβρίου 2020

Η Jennifer Lopez ήταν πιο εκθαμβωτική από ποτέ στα E! People’s Choice Awards 

Φέτος λόγω των διαφορετικών συνθηκών, εν μέσω πανδημίας, τα People’s Choice Awards 2020 που προβλήθηκαν από το E! Entertainment πραγματοποιήθηκαν digital. Οικοδέσποινα της λαμπερής βραδιάς ήταν η Demi Lovato, ενώ όλοι όσοι κέρδισαν βραβείο, ανέβηκαν ξεχωριστά στο stage για να το παραλάβουν. Φυσικά, η παρουσία, που έκλεψε την παράσταση για άλλη μια φορά, ήταν εκείνη της Jlo. 

H Λατίνα star ήταν εκθαμβωτική με ένα κόκκινο φόρεμα, που την έκανε να μοιάζει με κούκλα, και δικαιωματικά ήταν η βασίλισσα της βραδιάς. Από το μακιγιάζ της, τα μαλλιά της μέχρι και το manicure της, όλα ήταν υπέροχα και η ίδια έλαμπε στην κυριολεξία. Η ίδια μάλιστα, κέρδισε το βραβείο People’s Icon και ανέβηκε στη σκηνή, επικοινωνόντας μέσω skype με τα παιδιά της, που της ευχήθηκαν για τη νίκη και συγκινήθηκε πολύ!

Ας σταθούμε όμως στο beauty look της, που μας χάρισε απεριόριστη έμπνευση. Η αλήθεια είναι ότι μας έχουν λείψει τέτοιες εμφανίσεις αφού πλέον λόγω covid όλα τα glam events ακυρώνονται.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by hermionie (@jlo_queen.e)

Πιο συγκεκριμένα, το dream team της Jlo ήταν ο Chris Appleton, ο οποίος επιμελήθηκε αυτή την "νοσταλγική" αλογοουρά που την χαρακτήρισε "Xmas Barbie". Η Mary Philips δημιούργησε αυτό το εκπληκτικό μακιγιάζ που κεντρικός πρωταγωνιστής ήταν τα κατακόκκινα χείλη, και τέλος ο Tom Bachic ολοκλήρωσε την εικόνα της με ένα ιδιαίτερο μανικιούρ που ταίριαζε με το glam φόρεμα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JESSICA 🦋 (@jlotruelove_)

 

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.