ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

H Lily Collins υιοθέτησε το απόλυτο eye look και εμείς κρατάμε σημειώσεις


Ελένη Τσούτση

19 Νοεμβρίου 2020

H Lily Collins υιοθέτησε το απόλυτο eye look και εμείς κρατάμε σημειώσεις

H Lily Collins το τελευταίο διάστημα μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά "Emily in Paris" μας έχει κάνει να βάλουμε στο μικροσκόπιο κάθε εμφάνισή της αφού πάντα αντλούμε πολλή έμπνευση. Έχει το δικό της μοναδικό στιλ και μια κομψότητα που θέλουμε σίγουρα να αντιγράψουμε. Από τα μαλλιά της, το μακιγιάζ μέχρι και το μανικιούρ που επιλέγει, όλα συνθέτουν μια άψογη εικόνα.

Πρόσφατα, η όμορφη ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού, Byrdie, και το μακιγιάζ που υιοθέτησε ήταν μοναδικό αφού εμφανίστηκε με ένα eye look που λίγες θα μπορούσαν να υποστηρίξουν. Η σκιά ματιών ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του makeup look. Πρόκειται για μια γαλάζια απόχρωση, που τόνιζε απίστευτα τα μάτια της, και δημιουργούσε ένα έντονο βλέμμα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα βλέπουμε όλο και περισσότερο, να πρωταγωνιστούν τα μονοχρωματικά looks με πολύ ιδιαίτερα χρώματα. Αν αγαπάτε αυτού του είδους τα μακιγιάζ, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε αυτό το τόσο inspired eyelook!

Παρακάτω θα βρείτε τις σκιές ματιών που θα σας βοηθήσουν:

jenny.gr

NYX, Prismatic Shadow

jenny.gr

Naj-Oleari Colour Fair Eyeshadow Wet & Dry 17 Turquoise

jenny.gr

Lancôme Ombre Hypnôse Mono Couleur Nacrée P205 Lagon Secret

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.