ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

3+1 απλά makeup tips για να δείχνετε νεότερη


Ελένη Τσούτση

5 Δεκεμβρίου 2020

3+1 απλά makeup tips για να δείχνετε νεότερη

Δεν είναι τυχαίο που οι makeup artists τονίζουν ότι το μακιγιάζ δεν καλύπτει μόνο τις ατέλειές μας αλλά αναδεικνύει και τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου μας. Σε κάθε ηλικία επιλέγουμε διαφορετικό μακιγιάζ ώστε να μας κολακεύει περισσότερο, εξάλλου όσο μεγαλώνουμε αλλάζουν και οι ανάγκες της επιδερμίδας μας.

Υπάρχουν ορισμένα απλά tips στο μακιγιάζ που μπορούν να σας κάνουν νεότερες και πιο φρέσκες. Ποια είναι αυτά;

#1. Επιλέξτε ένα primer, το οποίο θα λειαίνει τις λεπτές γραμμές και θα είναι παράλληλα ενυδατικό. Αυτή είναι η καλύτερη βάση για το μακιγιάζ σας.

#2. Χρησιμοποιήστε ένα ελαφρύ foundation, το οποίο θα σας κάνει να φαίνεστε πιο φρέσκιες. Εάν δεν έχετε, μπορείτε να αναμείξετε το foundation σας με την ενυδατική σας κρέμα ώστε να ελαφρύνετε τη σύσταση του. Φυσικά, υπάρχουν και τα αντηλιακά με χρώμα, τα οποία διαθέτουν ελαφριά σύσταση.

jenny.gr

#3. Δώστε βάση στο να έχετε καλοσχηματισμένα φρύδια χωρίς υπερβολές.

#4. Για να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους που σας κάνουν να φαίνεστε πιο κουρασμένες, χρησιμοποιήστε έναν κορρέκτορα που σας ταιριάζει για να αποχρωματίσετε τους μαύρους κύκλους και βάλτε από πάνω το concealer σας.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.