ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα δώρα ομορφιάς που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας φέτος τα Χριστούγεννα


Ελένη Τσούτση

17 Δεκεμβρίου 2020

 Τα δώρα ομορφιάς που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας φέτος τα Χριστούγεννα

Η χαρά του να προσφέρεις δώρα, δεν συγκρίνεται με τίποτα, ειδικά τα Χριστούγεννα, αλλά εκτός από τη λίστα που οργανώνεις για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, δικαιούσαι και εσύ να κάνεις τη δική σου προσωπική λίστα με όλα όσα θα σε κάνουν να χαρείς λίγο περισσότερο αυτές τις γιορτές. Σε καμιά λοιπόν περίπτωση, δεν πρέπει να ξεχνάμε τους εαυτούς μας και αξίζουμε κι εμείς τη φροντίδα που δίνουμε στους άλλους.

Θα είναι μια γλυκιά υπενθύμιση αγάπης προς τον εαυτό σας. Τι καλύτερο από ένα χριστουγεννιάτικο δώρο ομορφιάς που θα σας ενθουσιάσει και θα κάνει τις εμφανίσεις σας αυτές τις γιορτές ακόμη πιο glam και εντυπωσιακές!

Αυτές λοιπόν, είναι μερικές beauty προτάσεις για τα δώρα που πρέπει να προσφέρεις φέτος στον εαυτό σου. 

#1. Molto Brown Juniper Jazz Eau De Toilette

jenny.gr

Γιορτάστε τις ημέρες των Χριστουγέννων με αυτό το limited edition άρωμα με το όνομα Juniper Jazz. Οι νότες κορυφής από τα τραγανά μούρα juniper (άρκευθος) και οι μεταλλικές νότες αναμειγνύονται με το ξύλο guaiac που βρίσκεται στις νότες καρδιάς και το ζεστό σανταλόξυλο, το οποίο συναντάται στις νότες βάσης.

#2. Korres Set Wild Rose Κρέμα Ημέρας για Ξηρές & Διφασικό Serum & Τσάι του Ολύμπου Κρέμα Καθαρισμού

jenny.gr

Πλούσια κρέμα που απορροφάται χωρίς να αφήνει λιπαρότητα για 24ωρη ενυδάτωση, λάμψη και ομοιόμορφο τόνο. Το λάδι Άγριο Τριαντάφυλλο, φυσική πηγή βιταμίνης C, σε συνδυασμό με το εκχύλισμα imperata cylindrical και το έλαιο από macadamia βοηθά στα σημάδια πρόωρης γήρανσης και βελτιώνει τον τόνο της επιδερμίδας, χαρίζοντας υγιή, νεανική όψη.

#3. Shiseido Colorgel Lipbalm 105 Poppy

jenny.gr

Ο ιδανικός συνδυασμός balm και lipstick που χαρίζει ενυδάτωση και άνεση. Νιώστε τα χείλη σας πιο απαλά και υγιή μετά από κάθε χρήση. Αυτή η θρεπτική σύνθεση χαρίζει ημιδιάφανη κάλυψη και κομψό λαμπερό τελείωμα. 

#4. Foreo UFO

jenny.gr

Κάντε το δέρμα σας να λάμπει μέσα σε μόνο 90 δευτερόλεπτα με τη συσκευή UFO smart mask. Αυτή η συσκευή από τη Σουηδία μπορεί να συνδυαστεί με πολλές διαφορετικές μάσκες κορεατικής έμπνευσης και εντατικής δράσης που καταπολεμούν την αφυδάτωση, την απώλεια της ελαστικότητας και τον ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο της επιδερμίδας. 

#5. Lancôme Chiara Ferragni Collection

jenny.gr

Η Chiara Ferragni παρουσιάζει την νέα της Collection, με το εμβληματικό Flirting Eyes λογότυπο. 
Είναι τα καθημερινά απαραίτητα για το μακιγιάζ της, αποκλειστικά σχεδιασμένα για την Lancôme Paris!

#6. Philips StyleCare Ψαλίδι για μπούκλες Sublime Ends

jenny.gr

Το ψαλίδι για μπούκλες Sublime Ends είναι το πρώτο μας ψαλίδι που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προστατεύει τις ευαίσθητες άκρες των μαλλιών σας.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.