ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Οι καλύτερες συμβουλές για να δημιουργήσετε λαμπερά μακιγιάζ τα Χριστούγεννα


Ελένη Τσούτση

25 Δεκεμβρίου 2020

Οι καλύτερες συμβουλές για να δημιουργήσετε λαμπερά μακιγιάζ τα Χριστούγεννα

Σήμερα είναι Χριστούγεννα και εσείς σίγουρα αναζητάτε το ιδανικό στιλ που θα απογειώσει την εμφάνισή σας. Εμείς σκεφτήκαμε να σας χαρίσουμε λίγη έμπνευση ακόμη αφού ίσως σας φανεί χρήσιμη. Φέτος αφήνουμε στην άκρη τις υπερβολές και επιλέγουμε makeup look με eyeliner και έντονα χείλη. Ναι ακόμη και μέσα στο σπίτι, σημασία έχει να φτιάξουμε τη διάθεσή μας αυτές τις μέρες.

Το πρώτο λοιπόν βήμα είναι να μην ξεχάσετε  την ενυδάτωση της επιδερμίδας σας, καθώς αποτελεί το βασικό στοιχείο ενός περιποιημένου και εντυπωσιακού look.

Δημιουργώντας μία oil free βάση και κρατάτε τη λιπαρότητα υπό έλεγχο και πετυχαίνετε τον ιδανικό καμβά για τα highlighting προϊόντα, το κλειδί όλου του λαμπερού μακιγιάζ.

Αφού λοιπόν δημιουργήσετε την τέλεια λαμπερή βάση, ώρα να δώσετε καλοκαιρινό αέρα στο πρόσωπό σας με bronzer και ρουζ. Αυτό το αχτύπητο duo θα αναδείξει ακόμη περισσότερο τη λάμψη σας.

Λαμπερό μακιγιάζ χωρίς highlighter δε γίνεται. Το μυστικό εδώ είναι να ξέρετε πού πρέπει να το εφαρμόσετε και ποια σημεία να αποφύγετε. Για να αποφύγετε ένα τέτοιο makeup mistake, μείνετε μακριά από το πιγούνι, τα μάγουλα και το κέντρο του μετώπου, και εστιάστε το highlighter σας στο κόκκαλο των ζυγωματικών, κάτω από το φρύδι και στην εσωτερική γωνία των ματιών.

Φυσικά ολοκληρώνετε το μακιγιάζ σας με το αγαπημένο σας κόκκινο κραγιόν και ένα κλασικό μαύρο eyeliner!

Καλά Χριστούγεννα!

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.